Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Володимир Мула

всі матеріали автора

Новий канал розпочав всеукраїнські кастинги для участі у чотирьох проектах

Розмір тексту:   3 квітня 2014 р., 23:46
Новий канал розпочав всеукраїнські кастинги для участі у чотирьох проектах

Новий канал оголосив всеукраїнські кастинги для участі у чотирьох проектах, що зніматимуться для осіннього телесезону.

Для проекту з робочою назву "Сюрприз", яким займатиметься телеведуча Маша Єфросініна, канал шукає учасників, яким є за що подякувати життю.

"Новий канал шукає історії не лише супергероїв, а й тих людей, які щодня змінюють світ накраще. Тих, кому хочеться подякувати тільки за те, що вони поруч. Які допомагають іншим долати труднощі. З кого хочеться брати приклад", - йдеться у анонсі програми.

Щоб взяти участь у кастингу, зацікавлені мають написати, кому і за що вони вдячні, на адресу surprise@novy.tv або розповісти про це оператору (044) 354-35-42.

Для реаліті-шоу про ТОП-моделей Новий канал шукає дівчат із харизмою. На кастинг запрошують дівчат віком від 16 до 30 років. Загалом члени журі відберуть 200 дівчат, але участь у проекті візьме 15 із них

"Дівчата будуть займатися з фотографом, хореографом, стилістом, дієтологом, особистим тренером. Навчатися дефіле, пластиці, мистецтву макіяжу та акторській майстерності. Щотижня учасниць чекають дефіле та найскладніші фотосесії: у повітрі, під водою, у стані невагомості, на морозі й під час спеки", - йдеться у описі формату шоу.

Щоб стати учасницею проекту, дівчатам потрібно прийти на кастинг у одному з п'яти міст України або заповнюй анкету на сайті Нового каналу.

Також Новий канал шукає учасників для романтичного реаліті, де чоловіки боротимуться за почуття дівчини.

"Це шоу про побачення, про ніжні почуття, про те, що чоловіки не повинні забувати - жінку треба завойовувати! Новий канал знайшов ідеальну жінку! Вона - справжня красуня. Їй притаманні всі якості, про які сучасні чоловіки можуть лише мріяти: смачно готує, вислухає розповіді про комікси і гру Counter-Strike, розділить радість із приводу появи нового верстата для обробки дорогоцінних металів або довгоочікуваної деталі для мотоцикла, подружиться з мамою коханого і відпускатиме його на парубочі вечірки. І вона шукає своє кохання!", - повідомляється на сайті.

На кастинг для цього шоу Новий канал запрошує хлопців від 21 до 35 років, які мають цікавий рід занять, захоплююче хобі. Інші вимоги до потенційних героїв: сміливість, почуття гумору, оригінальний погляд на життя, вірність і надійність.

Кастинги пройдуть у квітні-травні у п'яти містах України, бажаючі стати героями програми мають заповнити анкету на сайті каналу.

Крім того Новий канал запрошує дівчат взяти участь у шоу "Безумний автостоп". За форматом програми, Вася і Стас подорожують світом автостопом, восени завдання ведучих програми стане важчим - їм потрібно буде виконувати жіночі капризи. "Вася і Стас виконають жіночі капризи в різних містах світу! Кожна жінка, незалежно від віку і статусу, може в соцмережах озвучити їм своє бажання. На які "фанти" готові хлопці? Набудь-які! Помити слона? Не питання! Привезти пояс Афродіти з Афін? З радістю! Знайти "еліксир молодості" - та будь ласка! Правда, є маленький ліміт - виконати вони беруться лише 1000 жіночих бажань!", - повідомляє сайт про зміни у програмі осіннього сезону.

Учасниці маю записати на телефон, веб-камеру або планшет своє відеозверенння і назвати своє завдання ведучим "Безумного автостопу". Відзняти відео потрібно надіслати на сайт Нового каналу.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: Новий канал 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим