Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Володимир Мула

всі матеріали автора

СТБшники готують Новому каналу форматне шоу про моделей

Розмір тексту:   10 квітня 2014 р., 19:45
СТБшники готують Новому каналу форматне шоу про моделей

Творче об'єднання №7 каналу СТБ (проекти "Зважені та щасливі", "Холостяк" і "Вагітна у 16"), яке очолює Олексій Гладушевський, вироблятиме для Нового каналу нове форматне шоу про моделей. Про це повідомила директор департаменту промо та PR Нового каналу Ольга Балабан.

Як розповіла пані Балабан, нове шоу знімається за форматом Supermodelo компанії Endemol. Програма знімається для осіннього телесезону.

Це вже не перший випадок, коли виробничий департамент СТБ знімає проект для Нового каналу. Нині в ефірі Нового виходить шоу "Серця трьох" за форматом Girlfri3nds компанії Keshet, створене творчим об'єднанням Олексія Удовицького.

У коментарі для сайту Нового каналу пан Гладушевський повідомив, що йому цікаво працювати над цим проектом, оскільки він довгий час займався модельним бізнесом.

"Проект мене зацікавив відразу, щойно я дізнався, що у Нового каналу виникла ідея створення подібного шоу! Ще до роботи на телебаченні я кілька років присвятив модельному бізнесу. Тому добре знаю особливості та нюанси цієї індустрії. Наш проект не про красивих дівчат, фотосесії та дефіле. А про подолання комплексів і усвідомлення, що краса є в кожному з нас, просто важливо її відкрити. Хоч ким би кожна з дівчат зараз була, тільки вона є хазяйкою своєї долі. До того ж, цим проектом ми підтвердимо, що українки - одні з найвродливіших жінок у світі. Ми відкриємо учасницям шлях у нове життя!", - говорить директор Творчого об'єднання №7.

Новий канал також повідомляє, що поки шукає ведучу для шоу. Команда проекту сподівається знайти для цієї ролі супермодель українського походження.

"Освічена дівчина, яка працює в агентстві зі світовим ім'ям, бере участь у показах всесвітньо відомих дизайнерів і прикрашає собою обкладинки фешн-журналів. Вона точно знає, як презентувати українську красу всьому світу", - такі вимоги ставлять творці українського шоу про моделей.

Нагадаємо, Новий канал вже оголосив кастинги для участі у проекті про моделей. Відбір для участі у шоу проходитиме в шести містах - Львові, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Донецьку та Києві.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: телеканал СТБ Новий канал 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим