Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Володимир Мула

всі матеріали автора

Новий канал знімає проект "Перфект" за форматом норвезької компанії

Розмір тексту:   29 липня 2014 р., 13:13
Новий канал знімає проект "Перфект" за форматом норвезької компанії

Нове реаліті-шоу власного виробництва Нового каналу "Проект "Перфект" знімається за форматом Prosjekt Perfekt норвезької компанії P3. Над проектом працює творче об'єднання Анастасії Толстошеєвої (інформаційно-розважальна програма "Абзац!").

Творча команда об'єднала в одному проекті прикладні корисні для глядача поради і жанр серіаліті (симбіоз реаліті-шоу і телесеріалу, в якому всі сюжетні ходи продиктовані самим життям).

Журналістка Тетяна Бобрікова стала учасницею телевізійного експерименту зі створення ідеальної жінки. У режимі реаліті-шоу вона розповість про свої недоліки та, нічого не приховуючи від камер, буде боротися зі своїми проблемами. На вдосконалення себе у ведучої є 90 днів. На вирішення однієї проблеми у неї відведено лише тиждень часу. У кожному випуску - нова проблема і десять шляхів її вирішення.

"Глядач побачить, як змінюється життя головної героїні. З кожним епізодом в житті Тані Бобрікової будуть додаватися нові звички, дії, методи. Так, завдяки цим деталям, повинна змінитися її повсякденність. Протягом експерименту ведуча буде вести онлайн щоденник, де відобразить всі свої емоції, результати, буде ділитися набутим досвідом і перевіреними на собі порадами ідеальності", - повідомляє Новий канал.

"Існує певна логіка. Ми весь час повертаємося до подій, які були в попередніх епізодах. Таня пробує експерименти, які тривають протягом декількох серій. Таким чином, створюється цілісна і тривала картина того, що відбувається. Наприклад, якщо в другому епізоді тренер порадив Тані кинути курити, то в шостому - вона обов'язково цим займеться. Тобто, якщо ми заряджаємо рушницю, вона обов'язково вистрілить. Ну, принаймні, до цього прагнемо", - говорить редактор проекту Анастасія Світла.

Кожен епізод програми - це 10 експериментів, на хід і результат яких не впливають ні знімальна група, ні сценарії, ні плани режисера. Як запевняють на каналі, ведуча дійсно пробує на собі все, кожен експеримент - це живі емоції.

"Оскільки проект складається тільки з реальних подій у житті Тані, то невід'ємною частиною серіаліті стали справжні друзі, колеги по роботі і знайомі ведучої: колеги по "Абзацу!" Андрій Шабанов, Лена Філонова, Іра Петькун і Філіп Чурчхеладзе, друг Саша", - зауважують на каналі.

Як відомо, серіаліті "Проект "Перфект"" стартує в ефірі Нового каналу в п'ятницю, 29 серпня.

Нагадаємо, що для осіннього сезону Новий канал готує реаліті-шоу "Супермодель по-українськи" за іспанським форматом Supermodelo, жіночу версію "Холостяка" під назвою "Герої&Коханці" за іспанським форматом A Prince for Corina, новий сезон "Безумного автостопу", гумористичне "Стендап Шоу" Андрія Шабанова, другий сезон форматного реаліті "Серця трьох".

В осінній сезон Новий канал увійде з новими графікою, заставками-ідентифікаторами і слоганом "Давай жити разом!".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: Новий канал 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим