Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Володимир Мула

всі матеріали автора

Новий канал готує фільм про "Ревізор"

Розмір тексту:   27 серпня 2014 р., 11:34
Новий канал готує фільм про "Ревізор"

До триріччя програми "Ревізор" творча команда Нового каналу готує фільм про історію проекту під назвою "Ревізор без купюр".

За задумом сценаристів, це буде "екскурс" в історію "Ревізора", а гідом для всіх глядачів стане ведучий Олександр Педан. Він побуває у знакових для "Ревізора" місцях, поговорить із героями випусків і членами команди, покаже те, що лишилося за кадром, і розповість цікаві факти з історії шоу. Наприклад, на яку суму розщедрилася Ольга Фреймут, залишаючи в закладах чайові.

"Коли я отримав пропозицію від творчої команди проекту, першою думкою було: "Боже, як я можу бути пов'язаний із" Ревізором "?! Але, вислухавши аргументи, визнав, що вони звернулися за адресою, - з усмішкою говорить Олександр Педан. - Справді, я прекрасно знаю і Фреймут, і Притулу... Причому незалежно одне від одного. Але при цьому ніколи не був залучений до процесу створення "Ревізора"... Тому можу бути абсолютно об'єктивним, розповідаючи про історію шоу. І, звісно, з огляду на дружні відносини з ведучими, дозволятиму собі жартувати з них".

"Саша дуже старається. І відчувається, що йому подобається його роль. Єдиний його недолік, що переростає в достоїнство, - те, що він надто добрий. Навіть у тих місцях, де, за нашими очікуваннями, його не повинні були зустріти дружелюбно, люди реагували найкращим чином. Гостинно і миролюбно", - коментує керівник Творчого об'єднання Нового каналу Вікторія Бурдукова.

Для створення проекту команда проїхала за шість днів майже 3 тис. км - від Ужгорода до Полтави. За словами Вікторії Бурдукової, місця для відрядження вибиралися "по пам'яті". "Ми просто сіли й почали згадувати ті місця, які можуть розкрити якісь таємниці "Ревізора", - розповідає вона. - Зокрема й якісь загальнолюдські таємниці... Наприклад, що відбувається, коли у ведучої сідають батарейки в мікрофоні-петличці? І як замінити цей блок у всіх на очах? Тим більше, якщо він прикріплений під довгою сукнею! Ми запустимо глядача в нашу "телекухню" і покажемо, як все відбувається насправді. Сподіваюся, буде цікаво".

Нагадаємо, з 18 серпня о 19:00 на Новому каналі виходять нові, не показані раніше випуски "Ревізора" за участі ведучої Ольги Фреймут і пост-шоу "Страсті за Ревізором" з ведучим Сергієм Притулою. Згодом на каналі має стартувати "Ревізор" з новим ведучим, ім'я якого канал тримає в таємниці.

27 серпня "Ревізор" святкує своє триріччя. Нещодавно російський телеканал "Пятница!" придбав у Нового каналу права на адаптацію шоу "Ревізор" і запустив проект під назвою "Ревизорро".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим