Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Володимир Мула

всі матеріали автора

Новий канал навесну готує 5-й сезон "Ревізора"

Розмір тексту:   5 листопада 2014 р., 15:18
Новий канал навесну готує 5-й сезон "Ревізора"

Новий канал покаже 5-й сезон проекту "Ревізора" навесні. Про це повідомила шеф-редактор "Ревізора" Анна Жижа на презентації телевізійного холдингу StarLightMedia, до якого входить Новий канал.

Як раніше повідомлялося, в шоу буде новий ведучий. Хто саме - творці поки не розкривають.

Зі слів пані Жижи, у 5-му сезоні буде багато нового. "Нова табличка - значно більш надійна, яку неможливо підробити. Зараз під час зйомок ми вже видаємо їх закладам, тож у різних містах України ви вже можете зустріти ці таблички", - розповіла вона.

За її словами, у "Ревізора" також з'явиться "нова інтонація". "У цей непростий час для нашої країни ми будемо більш людяними, особливо до невеликих закладів у маленьких містах", - пояснила шеф-редактор проекту.

Крім того, команда почне перевіряти нові об'єкти - супермаркети. "Декілька сезонів тому ми одного разу зробили таку перевірку, і після того глядачі багато разів писали нам, що це хороша ідея, супермаркети треба теж перевіряти", - зауважила пані Жижа.

Над 5-м сезоном "Ревізора" працює стара команда проекту.

Нагадаємо, "Ревізор" - це соціальне реаліті-шоу про якість сервісу у готелях і ресторанах, зняте за оригінальною ідеєю Нового каналу. Шоу виробляє Творче об'єднання Вікторії Бурдукової.

В осінньому сезоні 2014 року на Новому каналі виходив "Ревізор-4", у якому показували випуски зі старою ведучою Ольгою Фреймут, яких до того ще не було в ефірі. Після цього канал обіцяв розпочати показ найсвіжіших епізодів програми з новою ведучою (чи ведучим), але зробив перерву на кілька місяців.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: Новий канал 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим