Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Володимир Мула

всі матеріали автора

Новий канал презентував 5-й сезон шоу "Ревізор" із ведучим Абрамовим

Розмір тексту:   19 грудня 2014 р., 17:15
Новий канал презентував 5-й сезон шоу "Ревізор" із ведучим Абрамовим

П'ятий сезон шоу "Ревізор" на Новому каналі розпочнеться 2 березня з новим телеведучим Вадимом Абрамовим. Про це команда реаліті розповіла на прес-сніданку 19 грудня.

Презентували оновлений "Ревізор" ведучий Вадим Абрамов, шеф-редактор шоу та ведуча програми "Абзац" Анна Жижа, а також керівник проекту та голова творчого об'єднання Вікторія Бурдукова.

Як відомо, після того, як в грудні минулого року колишня ведуча "Ревізора" Ольга Фреймут перейшла з Нового каналу на "1+1", команда шоу розпочала пошуки нового ведучого.

"Наприкінці четвертого сезону ми розуміли, що у нас потрібно щось змінювати, було вже важко дивувати глядача. Так склалося, що ми змушені були міняти ключову фігуру - ведучого. Ми оголосили великий кастинг, в якому брали участь відомі телеведучі, проте в результаті вибрали Вадима і дуже задоволені", - розповіла пані Бурдукова.

Вадим Абрамов - 34-річний киянин, мандрівник, який розуміється на кулінарії та має досвід роботи на ТБ. Нагадаємо, українські глядачі могли бачити пана Абрамова в ролі стиліста та співведучого шоу "Шафа". Він працював також на телеканалах "BIZ TV Україна" та "MTV Україна".

"Я був глядачем програми "Ревізор" і щасливий стати ведучим цього, без перебільшення найкрутішого шоу на українському ТБ. Це шоу змінює нашу країну на краще, адже в результаті працівники готелів та ресторатори розвивають свій сервіс. У новому сезоні ми не лише критикуватимемо, а й даватимемо поради. І взагалі будемо менш жорсткими через ситуацію, яка зараз у нашій країні", - розповів ведучий.

Команда проекту повідомила, що вже знято половину усіх випусків сезону - сім. Цього разу творці "Ревізора" вирішили звернути увагу на невеликі міста України.

"У цьому сезоні ми пообіцяли глядачам знімати не тільки у великих містах. Як показує досвід попередніх чотирьох сезонів, розмір міста не має жодного впливу на рейтинги. Маленький Канів може дати цифри, не гірші за велетенський Дніпропетровськ. Там теж є хороші заклади, і для місцевих людей приїзд телевізійників - це подія. А нам їх цікавіше знімати", - зазначила пані Бурдукова.

Зйомки відбувалися зокрема на Полтавщині, Житомирщині, Черкащині, а також у Миколаєві та Одесі. "В Миргороді нам вдалося перевірити санаторій, де було багато дітей. Потім ми з'їздили в Умань, де перевірили хасидську їдальню, куди жінкам вхід заборонено. В Одесі - хостел. Все це чекайте в ефірі", - анонсувала Анна Жижа.

Вадим Абрамов розповів також, що в Житомирі команда проекту мала досвід перевірки готелю, в якому розмістили переселенців зі сходу України. "Це було дуже складно морально, але і важливо - поспілкуватися з ними, вислухати їх історії, побачити як вони прикрашають цей готель гірляндами і прапорами України. Вся наша країна повинна підтримати цих людей, які змушені були залишити свої домівки", - зазначив він, не стримавши сліз.

Анна Жижа розповіла також про інші нововведення у п'ятому сезоні шоу. Шоу "Ревізор" відтерпер матиме надійну залізну табличку, яку керівникам готелів та ресторанів буде непросто підробити. Крім того, команда проводитиме ревізію супермаркетів, як зазначалося на презентації нового сезону для рекламодавців. В ефірі покажуть зокрема склади просрочених продуктів.

Також "Ревізор" відзначатиме деякі з перевірених закладів антинагородою - наліпкою "Ревізор не рекомендує". Її команда залишатиме у книзі відгуків та скарг готелю чи ресторану, сервіс якого "залишить шрам у серці, буде безнайдіним", зазначила пані Бурдукова. Як відомо, на кожен негативний відгук у книзі заклад повинен офіційно відреагувати.

Вадим Абрамов обов'язково ночуватиме у кожному з готелів та їстиме страви у всіх без винятку ресторанах. "Тільки лишившись у готелі на ніч, можна як слід його перевірити. Щодо закладів харчування - я їстиму навіть там, де жахливі умови на кухні. Я пробуватиму все і даватиму поради кухарям. Деякі уже намагалися вмовити мене їх похвалити", - розповів ведучий.

Він також зазначив, що розуміється на кулінарії, бо всі в його родині чудово готують.

Командра "Ревізора" також повідомила, що параленльно виходитиме і програма "Пристрасті за Ревізором", ведучим якої залишиться Сергій Притула, хоча ще наприкінці вересня пан Притула заявляв, що продюсери вирішили закрити шоу.

Нагадаємо, що Ольга Фреймут вела на Новому каналі реаліті-шоу "Ревізор" з 2011 року. Вона перевіряла заклади громадського харчування та готелі в різних містах країни на предмет якості обслуговування, приготування страв, вмісту продуктів, стану номерів. 3 вересня на телеканалі "1+1" стартував проект "Інспектор Фреймут", у якому пані Фреймут перевіряє виключно заклади громадського харчування.

3 жовтня стало відомо, що Новий канал судиться з "1+1" за порушення прав інтелектуальної власності. На думку представників Нового каналу, сценарій, за яким знята програма, повністю відповідає сценарію програми "Ревізор". Новий канал за порушення його авторських прав вимагає від "1+1" грошову компенсацію в розмірі 1,2 млн грн.

У травні російський телеканал "Пятница" придбав права на адаптацію шоу "Ревізор" виробництва Нового каналу.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: Новий канал 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим