Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Володимир Мула

всі матеріали автора

Бугримова зніматиме для Нового каналу серіаліті "Київ удень і вночі"

Розмір тексту:   16 березня 2015 р., 14:59
Бугримова зніматиме для Нового каналу серіаліті "Київ удень і вночі"

Ксенія Бугримова, керівник дейтинг-шоу "Герої&Коханці" (Новий канал) і трьох сезонів реаліті "Холостяк" (СТБ), зніматиме для Нового каналу серіаліті з робочою назвою "Київ удень і вночі". Наразі відбувається пошук героїв молодіжного проекту, йдеться на сайті телеканалу.

За сюжетом серіаліті, шість молодих людей із різних куточків України з різним досвідом і життєвими позиціями зважуються переїхати до столиці. У їхніх планах - підкорити Київ і змінити своє життя на краще. На шляху до своєї мрії герої зіткнуться зі зрадою друзів та коханих, приниженням і підставами на роботі, безгрошів'ям, ризиком втратити дах над головою, проблемами з законом, а також із спокусами великого міста - аферами, легкими грошима, стосунками без зобов'язань, нескінченними тусовками. У гонитві за стрімкою кар'єрою, багатством, красивим життям, легко втратити головне - почуття. Чи зможуть герої "Київ удень і вночі", подолавши перешкоди, не проґавити своє кохання?

"Задумка така - кілька героїв приїжджають підкорювати велике місто. Звісно ж, у кожного з них є своя мрія і таємниця з минулого. І залишається питання, чи завадять їхні "скелети в шафі" втілити заповітну мрію в життя. Пристрасті будуть неабиякі, і засновані вони на реальних подіях", - сказала керівник проекту Ксенія Бугримова.

У молодіжному проекті зніматимуться реальні герої, адже це - головна особливість жанру серіаліті. За словами Ксенії Бугримової, цей жанр давно відомий у Європі, а в Україні лише набирає популярність.

"Це свіжий проект. Про нову країну і нових молодих людей. Про можливості та надії. Про справжню дружбу і справжнє кохання, яке всі так хочуть знайти. У ньому все буде по-справжньому! Реальне життя, реальні люди, реальні імена, кафе, вулиці - нічого не буде зніматися в павільйоні, все "на натурі". Зйомки практично документальні. Для початку ми продумали образи, які хотіли б побачити. Тепер наше завдання - знайти героїв із подібним бекграундом, щоб глядачі фактично стежили за їхнім реальним життям", - зазначає Ксенія Бугримова.

На кастинги проект запрошує дівчат і хлопців віком від 18 до 40 років. Зовнішність не має значення. Спеціальна акторська освіта не потрібна. Старші люди можуть також надсилати анкети, і для них знайдуться ролі в проекті.

"Я абсолютно впевнена: хлопчик, який виріс у благополучній родині, не зіграє сироту. Для цього людині потрібно насправді пережити таке, Мені здається, що подібні живі емоції стануть фішкою цього серіалу", - впевнена керівник проекту.

Анкету для кастингу можна заповнити на сайті Нового каналу. Кастинги проходитимуть з 21 березня по 26 квітня, з розкладом можна ознайомитись на сайті каналу.

Нагадаємо, творче об'єднання студійних програм Нового каналу на чолі з Оленою Маторіною готує на осінь розважальне форматне шоу з ведучим Сергієм Притулою. Серед нових проектів Нового каналу у 2015 році - також два реаліті-шоу про стосунки чоловіків та жінок - "Любов на мільйон" і "Звичка одружуватися".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: Новий канал 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим