Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Володимир Мула

всі матеріали автора

Новий канал запускає реаліті "Неціловані"

Розмір тексту:   4 червня 2015 р., 13:06
Новий канал запускає реаліті "Неціловані"

Команда Нового каналу зняла пілотний епізод нового реаліті "Неціловані", у якому герої, що вважають себе особливими, шукатимуть своє кохання.

Канал повідомляє, що кастинг для героїв дейтинг-шоу "Неціловані" все ще продовжується. Водночас творча команда проекту вже зняла один епізод реаліті, у якому йдеться про хлопця на ім'я Павло. Його особливість у невисокому зрості - лише 145 см. Йому 25 років, але він досі не зустрів свою другу половинку. На шоу хлопець прийшов, щоб закохатися, тому Сваха проекту взялася допомагати йому в пошуку нареченої.

"Один із перших наших героїв - Павло - незвичайна людина. Він відрізняється від більшості маленьким зростом. В іншому - простий хлопець, якому хочеться кохання й жіночої уваги. Саме тому йому знадобилася наша допомога. Попри те, що Паша невисокого зросту, його дуже багато скрізь - на знімальному майданчику, у спілкуванні... Він дуже вимогливий, і не приховує цього", - розповідає шеф-редактор Ольга Бакова.

Канал повідомляє, що реаліті "Неціловані" стартує в ефірі восени.

Нагадаємо, про запуск нового розважального шоу "Неціловані" Новий канал повідомив ще у 2012 році. Тоді у реаліті повинні були брати участь дівчата, що не мали досвіду у любовних стосунках, і яким необхідно було встояти перед залицяннями досвідчених красенів. Ті, хто не впораються, повинні були залишити програму. Переможниця мала отримати грошову винагороду. Для участі в проекті Новий канала тоді шукав дівчат віком 18-25 років, "які бажають слави і хорошої винагороди".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТК
Теги: Новий канал 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим