Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Володимир Мула

всі матеріали автора

Стало відомо, чим дивуватиме Новий канал у осінньому сезоні

Розмір тексту:   16 липня 2015 р., 10:29
Стало відомо, чим дивуватиме Новий канал у осінньому сезоні

До осіннього сезону Новий канал готує дев'ять телепроектів - як нових, так і продовжень своїх успішних шоу.

За словами прес-служби мовника, Новий канал запустить четвертий сезон ігрового шоу "Хто зверху?" за форматом Battle of the Sexes. До виходу плануються 16 епізодів, ведучими залишаться Сергій Притула і Катерина Варнава.

Сергій Притула вестиме ще одне ігрове шоу - "Суперінтуїція" за форматом Identity, попередні два сезони якого у 2010-2011 роках мали на Новому каналі назву "Інтуїція". До ефіру плануються 12 епізодів програми.

На другий сезон продовжено і реаліті-шоу "Супермодель по-українськи" за формато Supermodelo. Заплановано 15 епізодів. Ведучою залишиться Алла Костромічева, а експертами - Соня Плакидюк, Річард Горн і Сергій Нікітюк. Реаліті знімає творче об'єднання № 7 телеканалу СТБ на чолі з Олексієм Гладушевським. Прем'єру заплановано на 28 серпня.

Модельному бізнесу присвячено спецпроект "Як стати супермоделлю", який на замовлення Нового каналу знімає продакшн Final Cut Media (виробники "Світського життя" на "1+1"). Ця власна розробка міститиме лише три серії, у яких покажуть відверті інтерв'ю українських супермоделей, які досягли успіху закордоном.

Також Новий канал готує кілька власних розробок. По-перше, це продовження соціального реаліті-шоу "Ревізор", яке з минулого сезону веде Вадим Абрамов. Шостий сезон міститиме 18 епізодів. А також це ток-шоу "Страсті за Ревізором" з ведучим Сергієм Притулою (також 18 епізодів), у якому обговорюють ревізії пана Абрамова.

Споживацьку тематику продовжить шоу екстремальної економії і споживацьких розслідувань "Дешево та сердито", яке вестимуть Олександр Педан і журналістка інформаційно-розважальної програми "Абзац!" Катерина Павлюченко. Протягом двох місяців у восьми епізодах програми ведучі експериментують, на чому в поточних економічних умовах можна суттєво зекономити без шкоди своєму звичному образу життя. В останній серії проекту ведуча покаже, як зекономити на вагітності й пологах, адже знімалася вона, будучи при надії.

Ефір Нового поповнить і традиційне для каналу дейтинг-шоу. Цього разу це буде програма під назвою "Половинки", творці якої шукають другі половинки для "особливих" людей - тих, які борються зі складними хворобами або відрізняються від інших. В ефір мають вийти 12 епізодів.

Своєрідне продовження восени 2015 року отримає програма Нового каналу з минулого сезону - "Проект "Перфект". У новому журналістському реаліті під назвою "Проект "Любов"" ведуча Таня Бобрикова після "перфектного" перевтілення шукатиме своє кохання. Їй допомагатимуть Андрій Шабанов і Лєна Філонова з "Абзацу!". Усього за 100 днів у 12 епізодах реаліті героїня спробує стати ідеальною нареченою та знайти ідеального нареченого.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Новий канал 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим