Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Володимир Мула

всі матеріали автора

Стартували зйомки 48-серійного серіаліті "Київ вдень і вночі"

Розмір тексту:   28 серпня 2015 р., 09:55
Стартували зйомки 48-серійного серіаліті "Київ вдень і вночі"

На Новому каналі стартували зйомки 48-серійного серіаліті "Київ вдень і вночі" за популярним німецьким форматом Berlin - Tag&Nacht.

У стрічці покажуть життя компанії молодих людей, які приїхали з різних куточків України, щоб завоювати столицю і знайти себе в місті великих можливостей.

Над створенням проекту працює Творче об'єднання під керівництвом Ксенії Бугримової. До старту знімального процесу команда проекту готувалися більше півроку. Головних героїв шукали у багатьох містах України, сього на кастингах побувало більше 7 тисяч бажаючих.

"З усіх світових столиць Київ найбільш домашній. Він поєднує в собі величезну кількість красивих і затишних місць, приголомшливу природу. І водночас це мегаполіс величезних можливостей для реалізації себе. Ми хочемо закохати в Київ наших героїв і глядачів. Показати, що саме тут можна бути щасливим. Але для цього потрібно пройти через велику кількість труднощів і неприємностей. Бути поміркованим кожну хвилину і брати на себе відповідальність за своє життя. Наші головні герої саме такі - сміливі, цікаві, щирі. У кожного своя мета: побудувати кар'єру, закохатися, вийти заміж, схуднути, стати незалежним від батьків. Їх об'єднує життя під одним дахом, дружба, а часом і кохання", - сказала керівник Творчого об'єднання Ксенія Бугримова.

"Київ вдень і вночі" знімають за форматом серіаліті Berlin - Tag&Nacht, який є одним із найпопулярніших молодіжних проектів у Німеччині і тримається і ефірі вже чотири сезони. На сторінці Berlin - Tag&Nacht у Facebook - понад 3 мільйони дописувачів. Кожна нова серія, викладена авторами на YouTube, миттєво набирає десятки тисяч переглядів.

"Ми зберегли ідею формату Berlin - Tag&Nacht. Але внесли зміни, які зроблять стрічку ближчою до української ментальності. Як не крути - Берлін зовсім інше місто. Українській молоді близькі якісь інші речі, у них інші пріоритети. Наші німецькі колеги-форматники говорили нам про те, що в контенті українського кіно переважно фільми про ідеальне життя ідеальних людей. Немає серіалу, який розповість про розмову за йогуртом. Але ж усе найважливіше в нашому житті відбувається саме в такі моменти. Нас кидають, коли ми п'ємо чай, ми закохуємося, зав'язуючи шнурки, розчаровуємося, стоячи в черзі за хлібом. Ми покажемо правду, справжнє життя. Все, що відбувається з кожним із нас тут і зараз", - сказала керівник проекту "Київ вдень і вночі" Наталія Пятигіна.

Основний майданчик для зйомок - квартира, де живуть головні герої. Особливість жанру серіаліті - в ньому немає постановочних кадрів, зйомок у студіях і павільйонах.

"Наш проект справді унікальний. Ми перші торкнулися теми звичайного життя простої молоді. Покажемо один із найщасливіших періодів у житті людини. Час, коли шукаєш себе, формуєш цінності, ставлення до життя. Але при цьому проходиш крізь безліч випробувань. Адже, приїжджаючи в чуже місто, ти постійно перебуваєш у дефіциті. Бракує всього - батьківської уваги, щирості друзів, кохання, грошей. І ти самостійно долаєш усі перешкоди й випробування. Особисто для мене цей проект - велике щастя. Він дає можливість мені згадати, як я сам, приїхавши до Києва з Криму, нікого не знаючи тут, якось освоювався і шукав себе. Коли ми створювали проект, вся команда ділилася своїми історіями і спогадами. У цьому й унікальність - все взято з життя", - запевняє головний режисер серіаліті Артем Кім.

Нагадаємо, про запуск проекту "Київ вдень і вночі" на Новому каналі стало відомо у березні. За сюжетом серіаліті, шість молодих людей із різних куточків України з різним досвідом і життєвими позиціями зважуються переїхати до столиці. У їхніх планах - підкорити Київ і змінити своє життя на краще. На шляху до своєї мрії герої зіткнуться зі зрадою друзів та коханих, приниженням і підставами на роботі, безгрошів'ям, ризиком втратити дах над головою, проблемами з законом, а також із спокусами великого міста - аферами, легкими грошима, стосунками без зобов'язань, нескінченними тусовками.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТК
Теги: Новий канал 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим