Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

НТВ каже, що в Україні зник їхній співробітник

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула24 квітня 2014 р., 18:00
НТВ каже, що в Україні зник їхній співробітник

Російський канал НТВ заявляє, що в Україні пропав їхній співробітник із "Першої продюсерської компанії", продюсер Степан Чирич.

За завданням редакції програми "Центральне телебачення з Вадимом Такменьовим", яка виходить на НТВ, він у вівторок виїхав у Першотравінськ Дніпропетровської області.

Як стверджує НТВ, там Чирич мав зняти сюжет, "ніяк не пов'язаний із політичною ситуацію в Україні", – йшлося про візит протестантського священика Боба Ларсона в Україну в рамках світового турне.

З ранку середи Чирич перестав виходити на зв'язок, повідомляє НТВ.

Оскільки в українських ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що в Дніпропетровській області "затримали диверсантів, які видають себе за журналістів", що в затриманих знайшли паспорти громадян Білорусі, "хоча багато що вказує на їхню приналежність до розвідки Російської Федерації", у НТВ вирішили, що один із них – Чирич.

"У зниклого продюсера Степана Чирича, який є штатним співробітником ППК, справді, білоруське громадянство", - уточнює канал.

Керівник програми "Центральне телебачення" Вадим Такменьов сказав: "Вважаємо все, що відбувається, непорозумінням і сподіваємося, що в найближчий час наш колега зможе повернутися додому".

Каналу "Росія 24" він також поскаржився, що СБУ не дає коментарів із приводу затриманих.

Між тим, керівник апарату Дніпропетровської ОДА Геннадій Корбан у коментарі УНІАН сказав, що "Самооборона Дніпропетровська" неподалік від міста Красноармійськ, на межі двох областей, затримала двох громадян Білорусі з посвідченнями журналістів через підозру у шпигунстві.

Корбан повідомив, що в затриманих виявили журналістські посвідчення, техніку для фото- і відеозйомки, а також переносні носії даних (флешки), "на яких були сфотографовані входи й виходи, паркани різних адміністративних будівель", у тому числі – "будівель міліції та місцевих рад у деяких населених пунктах Дніпропетровської і Донецької областей".

Корбан розповів, що зараз затримані доставлені в управління СБУ Дніпропетровська, ведеться розслідування.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: УП
Теги: НТВ 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим