Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

ZIK "прийшов" у Харків

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула22 липня 2014 р., 13:54
ZIK "прийшов" у Харків

ZIK включено в аналогові пакети найбільшого провайдера кабельного телебачення України "Воля-кабель" у Харкові, Кіровограді та місті Солоницевка на Харківщині.

"Із переходом на загальнонаціональний рівень наше завдання на найближчий рік - максимально охопити глядацьку аудиторію у центрі, на півдні, і сході країни, - коментує директор із питань регіонального розвитку телеканалу ZIK Віталій Чичкань. - Тож зараз ми активно налагоджуємо співпрацю з операторами кабельного телебачення у цих регіонах".

За інформацією прес-служби, на сьогодні ZIK є в мережах понад 80 операторів кабельного телебачення, у тому числі "Воля-кабель", "Тріолан" і "Ланет". У більшості з них телеканал присутній у базових пакетах. Повністю охоплені Західна Україна, Київ та область, також канал присутній у Запоріжжі, Одесі, Донецьку, Дніпропетровську, Вінниці, Полтаві, Чернігові, Сумах.

Із липня 2013 року телеканал ZIK включений у всі пакети супутникових операторів Viasat та X-tra TV. Також його можна дивитись у мережі провайдерів інтернет-телебачення IPTV та ОТТ, в онлайн-трансляціях понад 50 інтернет-ресурсів.

По всій Україні ZIK транслюється на супутнику AMOS-2 4W на частоті 11 609.75 МГц.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: телеканал ZIK 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим