Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

ICTV шукає ведучих ранкового шоу

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула23 липня 2014 р., 10:01
ICTV шукає ведучих ранкового шоу

На ICTV відкрито вакансії шеф-редактора і ведучих ранкового шоу.

Команду формують для нового ранкового шоу власного виробництва ICTV, де будуть поєднані розважальні, інформаційні та новинні блоки.

У претендентів на посаду шеф-редактора має бути обов'язковий досвід роботи в ранковій програмі (бажано - на аналогічній посаді), креативність, відповідальність, ерудованість, уміння швидко реагувати на події та обставини, вміння організувати команду та керувати нею.

Кастинг на посади ведучих уже розпочато. До участі в ньому телеканал ICTV запрошує жінок віком 25-50 років та чоловіків від 30 до 50-ти. Вимоги до ведучих такі: досвід роботи на телебаченні, вміння працювати в кадрі, приємні зовнішність і тембр голосу, харизма, енергійність, комунікабельність, почуття гумору.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: телеканал ICTV 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим