Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Russia Today не може вийти на зв'язок із кореспондентом на Сході України

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула23 липня 2014 р., 16:34
Russia Today не може вийти на зв'язок із кореспондентом на Сході України

Російський телеканал Russia Today не може зв'язатися зі своїм британським кореспондентом Гремом Філіпсом, який наразі перебуває на Сході України.

Грем Філліпс прибув у Донбас з метою зняти матеріал з місця падіння малайзійського лайнера МН17. Проте, як повідомляє телеканал, перед тим як поїхати у бік міста Тореза (Донецька область), він відправився у Донецьку на зйомку до району донецького аеропорту.

За інформацією журналіста Анатолія Шарія на його сторінці в Facebook, так званий представник "прес-служби ДНР" Вадим переконав Грема підійти на відстань 100 метрів від аеропорту, після чого зв'язок із кореспондентом RT було втрачено.

"Або Грем потрапив до полону, а за допомогою російськомовного журналіста туди виманюють інших журналістів, або все зовсім погано", - написав пан Шарій.

Телефон Грема Філліпса зараз знаходиться поза зоною досяжності. Представники терористичного угруповання ДНР поки не коментують інцидент.

Як відомо, ще вчора, 22 липня, Грем Філліпс перебував у місті Слов'янську (Донецька область) і намагався знайти місцевих мешканців, які висловилися б на підтримку самопроголошеної ДНР. Британський журналіст заявив, що шокований підтримкою жителями міста української армії.

Нагадаємо, 20 травня в місті Маріуполі (Донецька область) стрингера, журналіста RT, громадянина Великобританії Грема Філліпса затримали і допитали українські військові. Журналіст був звільнений увечері 21 травня, після звільнення він не скаржився на українських військових.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: Russia Today 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим