Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Журналістка телеканалу "Еспресо.TV", яка постраждала в зоні АТО, дала перше інтерв'ю

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула30 липня 2014 р., 10:32
Журналістка телеканалу "Еспресо.TV", яка постраждала в зоні АТО, дала перше інтерв'ю

Журналістка телеканалу "Еспресо.TV", громадянка Польщі Б'янка Залевська у своєму першому інтерв'ю після поранення в зоні АТО повідомила, що почувається нормально і чекає на наступну операцію, яку проведуть у Києві.

"Я почуваюся більш-менш нормально, просто чекаю на наступну операцію, яка буде більш складніша і відбудеться в Києві. Тому що найбільше заважає не біль, а неможливість рухатися", - сказала журналістка.

Вона сподівається, що після операції на хребті у Києві все буде добре.

Також журналістка розповіла подробиці інциденту, коли вона отримала поранення в зоні АТО. "Ми їхали цивільною машиною, у нас не було ніякої зброї, ми їхали як мирні жителі. Машина потрапила під обстріл і колесо було прострелено. Машина перевернулася. І тому я в такому стані. Дуже швидко отримала допомогу. Хоча бійці з "Айдару", які були зі мною, також постраждали", - розказала Б'янка Залевська.

Нагадаємо, директор військово-медичного департаменту Міністерства оборони України Віталій Андронатій повідомив, що стан журналістки українського телеканалу "Еспресо TV", громадянки Польщі Б'янки Залевської стабільно важкий, але розриву спинного мозку немає. Її перевезуть з Харкова до Києва і продовжать лікувати в Україні.

Наразі Б'янка Залевська перебуває в харківській лікарні після серйозних ушкоджень, серед яких вогнепальне поранення та перелом хребта. Їй зробили операцію на ключиці.

27 липня Б'янка Залевська була важко поранена під час обстрілу в зоні АТО. Військовослужбовці сил АТО, надавши першу медичну допомогу, терміново доставили журналістку до найближчої лікарні, що в місті Старобільск Луганської області. Звідти, зважаючи на критичний стан здоров'я, поранена була негайно евакуйована вертольотом до Харкова для надання фахової медичної допомоги.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: ​Еспресо.TV 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим