Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

На "1+1" з'являться "Хоробрі серця"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула18 серпня 2014 р., 17:47
На "1+1" з'являться "Хоробрі серця"

Канал "1+1" у новому сезоні запускає недільне ток-шоу "Хоробрі серця", присвячене людям, які проявили героїзм під час подій на сході України.

Ведучим військово-патріотичного проекту стане відомий актор та режисер Ахтем Сеїтаблаєв.

За словами прес-служби мовника, в ефірі каналу "Хоробрі серця" з'являтимуться щонеділі о 21:30.

"Дійсність створює прецеденти, і ми, телевізійники, не можемо не реагувати на них. Під час підготовки сюжетів за останні місяці з зони АТО ми познайомилися з неймовірно відважними людьми та стали свідками історій, після яких сюжети з героїчних фільмів та книжок здаються тривіальними. Ми хочемо розповісти про них. Це герої з народу, не лише військові, а й цивільні, сусідські хлопці та дівчата. Ще рік тому ніхто й уявити не міг, що хтось з них буде добровольцем на передовій, хірургічну практику в лікарні проміняє на польовий госпіталь на фронті або на волонтерських засадах займатиметься постачанням амуніції та товарів в зону бойових дій. Це шоу про сьогодення, про людський бік АТО, про моральні, соціальні, психологічні проблеми, які постають перед суспільством відколи почалася війна",- розповідає продюсер ток-шоу "Хоробрі серця" Максим Шиленко.

Формат програми передбачає не тільки спілкування з гостями в студії, а й журналістські сюжети. У гості до Ахтема Сеїтаблаєва будуть запрошувати вояків-героїв із зони АТО, їхніх близьких, свідків та учасників бойових дій, військових експертів, психологів, волонтерів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: телеканал 1+1 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим