Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Інтер" покаже документалку "Поки станиця спить. Фільм про фільм"

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула20 серпня 2014 р., 10:14
"Інтер" покаже документалку "Поки станиця спить. Фільм про фільм"

30 серпня на телеканалі "Інтер" відбудеться прем'єра документального проекту власного виробництва "Поки станиця спить. Фільм про фільм".

Стрічка з'явиться в ефірі о 8:35.

На початку січня на телеканалі "Інтер" вийшла перша серія багатосерійної мелодрами "Поки станиця спить", в якому йшлося про кохання трьох головних героїв - Альони, Степана та Марисі. Тоді ж виникла ідея зняти документальний фільм про те, як проходять зйомки телероману.

"Мало хто знає, що ідея любовного трикутника серіалу "Поки станиця спить" була запозичена з давньою біблійної легенди, про те, як Яків полюбив красуню Рахіль, і щоб отримати її в дружини, був змушений 7 років працювати на її батька. Але після закінчення цього терміну Якова чекало розчарування. Його змусили одружитися на старшій сестрі Рахілі - Лії. За сім років їх шлюбу у них народилося 6 дітей, але Яків, як і раніше любив Рахіль. Ревнощі, заздрість, суперництво і трагедія шлюбу без любові... Дуже довго сценаристи думали, як використати цей захоплюючий сюжет. В сучасних "декораціях" він втрачав свої фарби. І тоді вирішено було помістити героїв у козацьку станицю", - анонсує телеканал розповідь про народження сюжету серіалу.

Вперше на території України та Росії для зйомок серіалу були збудовані не тільки павільйонні декорації, а й масштабні вуличні. В 50-ти кілометрах від Києва кіношники побудували козацьку станицю, а також будинки і вулиці двох повітових міст. Спеціально для серіалу деяким акторам довелося навчитися скакати на конях. Іноді на знімальному майданчику присутні каскадери, але більшість трюків актори виконували самі. Актори серіалу в документальному фільмі розкажуть телеглядачам не тільки про перипетії своєї кіношної життя, а й "впустять" в своє особисте життя.

Героями документального фільму стануть актори Дмитро Назаров, Олександр Мохов, Катерина Олькіна, Зоряна Марченко, В'ячеслав Дробинков, режисери Олена Циплакова і Бата Недич, сценарист Наталія Козловська та інші.

Автор сценарію документального проекту "Поки станиця спить. Фільм про фільм" - Олена Єлагіна, режисер - Оксана Струтинська, оператор - Влад Дегтярь.

Нагадаємо, з 6 січня телеканал "Інтер" почав показ 250-серійної теленовели "Поки станиця спить". Виробництво стрічки здійснювала компанія Валентина Опалева "Мостелефільм". Знімали картину два режисера - Бата Недич ("Зцілення любов'ю", "Випадковий запис") та Олена Циплакова ("Кармеліта: Циганська пристрасть", "На тебе уповаю").

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: телеканал Інтер 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим