Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

У Львові на полігоні випадково поранено журналістку "Інтера"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула9 жовтня 2014 р., 13:09
У Львові на полігоні випадково поранено журналістку "Інтера"

8 жовтня у Львові відбувся інцидент з журналісткою програми "Подробности" телеканалу "Інтер" Христиною Гашенко, її було поранено. Про це канал "Інтер" повідомив під час випуску вечірнього випуску новин.

"На Яворівському полігоні проходили навчання офіцерів запасу. Добровольці тренувалися стріляти з пістолетів, автоматів, гранатометів. Христина Гашенко мала зробити про це сюжет. Під час навчань один з військових випустив кулю з пістолета в землю. Зрикошетивши, куля потрапила журналістці в ногу", - зазначають "Подробности".

Наразі з Христиною Гашенко все гаразд, їй зробили операцію. Життю і здоров'ю журналістки ніщо не загрожує.

"Це був, звичайно, нещасний випадок і ніяких претензій до військових у мене немає. Нічого, заживе за тиждень-два. Скоро повернуся на роботу. Все буде добре", - розповіла Христина Гашенко в сюжеті.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: телеканал Інтер 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим