Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

У день виборів "Інтер" покаже документалку про звільнення України від фашистів

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула16 жовтня 2014 р., 13:40
У день виборів "Інтер" покаже документалку про звільнення України від фашистів

У день парламентських виборів, 26 жовтня, на телеканалі "Інтер" відбудеться прем'єра документального фільму власного виробництва "Звільнення", присвяченого 70-річчю звільнення України від німецько-фашистських загарбників.

Стрічка вийде в неділю зранку, о 10:50.

У фільмі оповідається історія звільнення України від військ фашистської Німеччини в 1942-1943 роках на основі розповідей як учасників боїв, так і мирних жителів, які перебували в окупації. У фільмі буде використано художній прийом реконструкції події, а також матеріали Центрального державного кінофотофоноархіву України ім. Г. С. Пшеничного.

У реконструкціях актори гратимуть героїв у їхній молодості. Причому, відео реконструкції будуть стилізовані під архівні кадри і вплетені в хроніку. "Таким чином, сам архів не буде відриватися від драматичних розповідей героїв", - анонсують у прес-службі.

Фільм зняв продакшн групи "Інтер" - "07 продакшн". Автор сценарію - Михайло Колесніков, режисер - Олексій Лябах.

Раніше на каналі планували показати стрічку 28 жовтня.

Нагадаємо, що також восени "Інтер" планує показати ще два історичні документальні фільми - "Стіна" про падіння Берлінської стіни (9 листопада) та "Столітня війна. Справа Принципа" про Першу світову війну (11 листопада).

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: телеканал Інтер 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим