Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Суд: "1+1" не вимикатимуть

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула22 жовтня 2014 р., 09:47
Суд: "1+1" не вимикатимуть

21 жовтня Подільський районний суд відмовив у задоволенні позову кандидату від "Радикальної партії Олега Ляшка" Олександру Юракову щодо вимкнення "1+1". Про це йдеться в повідомленні прес-служби групи "1+1 медіа".

"Суд назвав позов безпідставним і зазначив, що, за законом, телеканал не може замовчувати суспільно важливу інформацію. Особливо напередодні виборів", - йдеться в повідомленні.

Канал вбачав у позові спробу "методами режиму Януковича блокувати роботу вільних медіа".

Нагадаємо, 20 жовтня прес-служба "1+1 медіа" повідомила, що Олександр Юраков, кандидат у народні депутати від "Радикальної партії" Олега Ляшка, подав до суду на "Студію 1+1" та вимагав вимкнення каналу з ефіру.

20 жовтня видання "Преса України" з посиланням на адвоката Олександра Юракова повідомило, що Подільський районний суд міста Києва визнав протиправними дії "Студії 1+1" щодо оприлюднення в програмі "Українські сенсації" 12 жовтня сюжету про Олександра Юракова. Також кандидат подав ще один позов щодо інформації, розповсюдженої 13 жовтня в програмі "Гроші". І в разі визнання судом повторного порушення суд міг би призупинити дію ліцензії каналу "1+1" до кінця виборчого процесу.

Раніше прес-служба Радикальної партії Олега Ляшка і сам кандидат у народні депутати Олег Ляшко повідомили, що 16 жовтня суд зобов'язав "1+1" надати ефірний час Радикальній партії та Олегу Ляшку особисто для спростування недостовірної інформації.

Водночас телеканал "1+1" заявив, що журналістів ТСН, які готують розслідувальні сюжети про лідера Радикальної партії Олега Ляшка, переслідують невідомі.

Інститут масової інформації повідомив, що 17-18 жовтня в містах Чернівці та Хотин Чернівецької області з'явились листівки з написом "1+1 вони брешуть".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: телеканал 1+1 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим