Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

ICTV запускає реаліті про безхатченків "Останній шанс"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула23 жовтня 2014 р., 12:06
ICTV запускає реаліті про безхатченків "Останній шанс"

29 жовтня на телеканалі ICTV відбудеться прем'єра соціального реаліті-шоу про безхатченків "Останній шанс".

Програма виходитиме о 20:20 щосереди, заплановано чотири випуски реаліті. Ведучий - Олексій Арестович.

"Особа без певного місця проживання". Так, відводячи очі, ми, благополучні і респектабельні, називаємо тих, кому будинком і місцем роботи стала вулиця. Бездомне життя перетворило людей різних доль і професій на безлику масу погано одягнених ізгоїв", - анонсує прес-служба телеканалу.

В програмі візьмуть участь чотири безхатченка, які мріють позбутися статусу "особи без певного місця проживання".

"Усі чотири історії циклу по-своєму унікальні. А ріднить їх мрія, яку плекає кожен герой. Хтось хоче відбудувати свій будинок, хтось повернути любов покинутої дитини, а хтось - навіть стати хореографом. Але справа зовсім не в висоті нової планки, а в щирій рішучості не повертатися до колишнього життя", - зазначають у прес-службі.

Проте, як зазначають у прес-службі, невідомо, чи кожному з учасників шоу "Останній шанс" це до снаги, адже позбутися вуличних звичок - непросто, для цього не досить "просто відмитися, звикнути до манікюру і гарно одягнутися".

Протягом місяця глядачі матимуть змогу спостерігати, як учорашні бездомні, "долаючи власний сором, невігластво і паразитичні звички, розпорядяться простягнутою їм рукою допомоги".

Нагадаємо, 1 жовтня на телеканалі ICTVстартувало інше соціальне реаліті - шоу "Депутат від прикриттям", яке готує продакшн "Мастер Відео" Віталія Докаленка.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: телеканал ICTV 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим