Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Інтер" зняв документалку до 15-річчя проекту "Чекай на мене"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула25 листопада 2014 р., 22:50
"Інтер" зняв документалку до 15-річчя проекту "Чекай на мене"

До 15-річчя років проекту "Чекай на мене" телеканал "Інтер" зняв документальний фільм "Шукайте один одного ...", прем'єра якого відбудеться в суботу, 6 грудня.

Стрічка вийде в ефірі об 11.45.

Протягом 15 років програма "Чекай на мене" допомагає багатьом людям розшукати своїх рідних і близьких, які з різних причин загубилися. "Шукайте один одного, що б не було. І чекайте, незважаючи ні на що" - у цих словах, які звучать з вуст ведучих проекту в кожному випуску програми, закладена головна ідея документального фільму.

У фільмі "Шукайте один одного ..." телеглядачам розкажуть історію розвитку російського проекту, який перетворився на міжнародний формат. Телеканал "Інтер" став першим іноземним каналом, який підтримав ідею програми, пізніше до проекту приєдналися інші країни - Білорусь, Казахстан, Вірменія, Молдова.

Творці документального фільму дозволять телеглядачам зазирнути "за лаштунки" популярного проекту і дізнатися, як відбувається пошук людей, як проходять зйомки програми, що залишається за кадром, що відчуває знімальна група під час напружених моментів. У фільмі телеглядачам нагадають також про найяскравіші історії, які були в ефірі програми за 15 років.

Особливу увагу в документальній картині "Шукайте один одного ..." буде приділено ведучим програми "Чекай на мене" - спогади про чудового актор Ігоря Квашу, який був "обличчям проекту" більше десяти років, розповідь про українських телеведучих Жанну Тихонову та Анатолія Бондаренка.

"Документальний фільм "Шукайте один одного..." - насамперед про те, як важливо зберігати відносини між людьми, незалежно від того, в якій частині світу вони знаходяться: адже якщо люди по-справжньому близькі, відстані не важливі. Програма "Чекай на мене" давно вийшла за рамки телевізійного проекту. Це геніальна ідея, яка живе вже не один рік. І я рада, що телеканал "Інтер" причетний до такого проекту - існуючому поза часом і політичних подій, коли люди просто хочуть знайти один одного. "Чекай на мене" - проект, який зберігає людські відносини. Це найважливіше, що у нас є", - сказала керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна.

Виробництво стрічки - "07 продакшн". Керівник проекту - Марія Шевченко. Автор - Олена Єлагіна. Режисер - Оксана Струтинська.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: телеканал Інтер 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим