Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Студія Квартал-95" готує для "1+1" серіал про українських політиків

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула30 січня 2015 р., 15:35
"Студія Квартал-95" готує для "1+1" серіал про українських політиків

Продакшн-студія "Квартал-95" готує для телеканалу "1+1" серіал - гостру комедію про українських політиків. Про це стало відомо під час презентації нового сезону телеканалу 29 січня.

Генеральний директор "1+1 медіа" Олександр Ткаченко першим анонсував цей проект. "Квартал" готує для "1+1" неочікуваний проект - гумористичний серіал з політичним відтінком. Подробиці будуть пізніше, і ми розраховуємо, що це буде дуже на часі. Це місцеві герої, наша дійсність і інший світ, який ми разом з вами сьогодні будуємо", - зазначив він.

Відомо, що серіал матиме 40 серій. Зйомки стартують навесні чи влітку 2015 року.

"Це дуже гостра комедія - те як ми бачимо світ людей, які нами всіма керують. Варто сказати, ми його побачили дещо про-іншому... Сподіваємося, що глядачі це зрозуміють", - додав художній керівник студії "Квартал-95" Володимир Зеленський.

Нагадаємо, зараз продакшн-студія "Квартал-95" розпочинає роботу над проектом "Ліга сміху" для телеканалу "1+1". Проект позиціонується як перший чемпіонат України з гумору, який охопить усі найбільші міста країни та закладе основи нового молодіжного руху в Україні.

У березні в ефірі "1+1" стартує новий серіал студії "Квартал-95" "Між нами, дівчатами".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим