Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Програма "Гроші" повертається в ефір "1+1"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула30 січня 2015 р., 15:59
Програма "Гроші" повертається в ефір "1+1"

Новий сезон програми журналістських розслідувань "Гроші" на "1+1" стартує 2 лютого. Ведучим програми залишається Олександр Дубінський.

У новому сезоні в зоні особливої уваги журналістів програми опиниться тема війни.

Редакція "Грошей" планує з'ясувати, як живуть представники нової влади та чи не перетворюються вони на копію своїх попередників; хто з чиновників "нагріває руки" у складні для країни часи; скільки коштує посада міністра та чому, незважаючи на масові скорочення, в державі і досі існують нікому невідомі структури та відомства.

"Ми бачимо, що нові чиновники не хочуть відрізнятися від старих. Схеми, "відкати", "розпили", шикарні автівки і палаци залишаються в моді. А відтак у нас знову багато роботи. Обкрадати людей під кулями значно цинічніше, ніж красти один в одного заводи - тому ми теж починаємо працювати жорсткіше. Тож не дивуйтеся, якщо в новому сезоні "Грошей" за одного хабарника доведеться червоніти усій його родині. Крадете - ми знайдемо вас!", - зазначив шеф-редактор програми "Гроші" Максим Сухенко.

Виходитиме проект в ефірі щопонеділка о 22:15.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим