Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Ізраїльські військові журналісти провели тренінг з кореспондентами каналу СТБ

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула25 лютого 2015 р., 16:18
Ізраїльські військові журналісти провели тренінг з кореспондентами каналу СТБ

21-22 лютого ізраїльські військові журналісти Андрій Коженов та Ілля Полонський провели тренінг-зустріч з кореспондентами програми "Вікна-новини" каналу СТБ, аби передати свій досвід роботи в умовах війни.

Ізраїльські кореспонденти висвітлювали безліч конфліктів і заворушень у своїй країні. У них існує чітко напряцьована схема, як саме подавати інформацію про ворога, як висвітлювати інформацію і місця бойових дій, при тому не зашкодивши своїй армії.

"Це колосальний досвід і я дуже рада, що відбулася така зустріч-тренінг, вкінці якої ми для себе теж визначили деякі ключові моменти - як нам далі працювати. Оскільки в нас в країні не напрацьова якась єдина уніфікована схема", - сказала кореспондент "Вікон" Юлія Янчар.

"Серед професійного вразило, що журналісти не перебувають в емоційній зв'язці з суспільством і тому можуть виконувати свою роботу за стандартами, не мучаючись між громадянином і "поетом". Ми ж рік на емоційній "голці" з країною. Більше того, розвиток суспільства і його згуртованість викликає заздрість. Наш, схоже, зразка 48-го року Ізраїлю", - ведуча програми "Вікна-новини" переконана Тетяна Висоцька.

Колеги обговорювали зокрема і роботу української та ізраїльської прес-служб оборонних відомств двох країн, порівнювали й аналізували сюжети та ефіри. "За роки боротьби вибудувана робота з військовими прес-службами. Нашим, починаючи від АП до так званого АТО (давно особисто я не називаю війну операцією) просто необхідно вивчити цей досвід і впровадити хоча б частину", - додала Тетяна Висоцька.

Українські журналісті також мали змогу переглянути фільм Андрія Коженова про анексію Кримського півострова. "Особливо сподобався його фільм про анексію Криму, головний герой якого мужній і принциповий офіцер Юлій Мамчур. Зовсім скоро річниця тих подій. Дивіться - не пошкодуєте!", - сказав журналіст "Вікна-новини" Олексій Сімаков.

Нагадаємо, на початку лютого міністр інформаційної політики Юрій Стець анонсував, що в Україні найближчим часом планується створення військового каналу відповідно до розпорядження Президента України. 22 лютого він уточнив, що телеканал Міністерства оборони України повинен почати працювати через місяць. "Президент України поставив завдання упродовж місяця-двох запустити військовий канал. Ми передамо його Міністерству оборони України. Це буде канал наших Збройних сил", - сказав міністр.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: телеканал СТБ 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим