Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

СТБ запускає студійний медичний проект "За живе!"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула18 березня 2015 р., 22:31
СТБ запускає студійний медичний проект "За живе!"

6 квітня в ефірі каналу СТБ відбудеться прем'єра медичного проекту власного виробництва "За живе!".

Програма у форматі студійного ток-шоу виходитиме з понеділка по четвер о 18:30. Ведучою програми стане психолог Анна Кушнерук - постійний експерт тележурналу "Все буде добре" та програми "Давай поговоримо про секс".

"Щодня в студії програми герої розповідатимуть свої неймовірні історії, які змусять глядачів звернути увагу на стан свого здоров'я, ставлення до життя і власного організму. А кращі фахівці країни поділяться унікальними секретами, які допоможуть зберегти відмінне самопочуття, молодість і красу. Прямо в студії експерти ток-шоу будуть проводити медичні експерименти і дуже доступно пояснять глядачам складні біологічні та фізіологічні процеси в організмі людини", - анонсує прес-служба.

Проведення експериментів стане можливим завдяки студії - трансформеру, яка перетворюється на сучасну медичну лабораторію. Декорації створила компанія StarLight Scenery.

Керівником проекту "За живе!" стала Катерина Назаренко. Програму випускає ТО Дмитра Кіцая ("Все буде добре", "Все буде смачно", "Добрий знак").

Пані Назаренко зазначає, що "За живе!" - це програма-мотиватор, яка доведе, що хвороба - не вирок. "Тепер кожен зможе, не виходячи з дому, отримати прикладні поради кращих медиків і самостійно провести первинне обстеження. Ми беремо на себе сміливу місію - викривати небезпечних шарлатанів, обговорювати гострі соціальні теми в питаннях охорони здоров'я, і ​​навіть проводити справжні консиліуми прямо в студії. А також ми будемо регулярно перевіряти народні методи, розповідати про останні досягнення і винаходи в медицині, ділитися повчальними історіями і головне - дарувати надію", - коментує Катерина Назаренко.

За її словами, серед героїв програми будуть зокрема і відомі персони.

Нагадаємо, вперше про розробку нового медичного шоу на СТБ стало відомо у вересні минулого року. Зазначалося, що проект матиме елементи розслідування, а над його створенням працюватиме ТО Дмитра Кіцая.

26 січня в ефірі телеканалу СТБ стартував новий зимово-весняний сезон, в рамках якого виходять нові епізоди медичного реаліті "Я соромлюся свого тіла" за британським форматом Embarrassing Bodies. У проекті беруть участь люди із зовнішніми вадами, яких їм допомагають позбутися лікарі.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: телеканал СТБ 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим