Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Журналісти 5-го каналу потрапили під снайперський обстріл

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула23 березня 2015 р., 13:55
Журналісти 5-го каналу потрапили під снайперський обстріл

Журналісти 5-го каналу потрапили під снайперський обстріл поблизу зруйнованого мосту через річку Сіверський Донець у районі прифронтової Станиці Луганської (Луганська область).

Про це йдеться у сюжеті телеканалу.

Міст у Станиці Луганській, як і висота поблизу нього, з якої ведеться снайперський вогонь по українських позиціях, за повідомленням журналістів, нині знаходиться під контролем бойовиків. Терористи встановили по обидва боки річки блокпости та налагодили переправу людей та вантажів. Як зазначає 5 канал, на місці побували представники ОБСЄ, за машиною яких прямувало авто знімальної групи телеканалу.

Просто під час інтерв'ю з одним із захисників українського блокпосту на підступах до Сіверського Донця знімальну групу 5-го каналу обстріляв снайпер. Від куль вберегла швидка реакція вояків, які наказали журналістам сховатися.

Як розказали українські бійці, з висоти, з якої український блок-пост видно як на долоні, терористи стріляють з крупнокаліберних снайперських гвинтівок. Українські військові відповісти на обстріли не можуть, бо не мають відповідної зброї.

"Що ми їм зробимо? Вони на відстані півтори кілометри від нас. А в нас автомати - як ми по них будемо стріляти? Нічого немає у нас взагалі", - сказав один із захисників блок-посту.

Нагадаємо, інформація про загибель кореспондента ТРК «Бриз» Дмитра Лабуткіна підтвердилася. Після тривалих пошуків його тіло виявиди у Дніпропетровському морзі. Як повідомлялося, журналіст, капітан-лейтенант Дмитро Лабуткін зник під Дебальцевим орієнтовно 16 лютого. При цьому невідомі надіслали дружині пана Лабуткіна відео шокуючого змісту, на якому демонструється військовий квиток кореспондента, тимчасова перепустка, квиток із потяга. У записі зафіксовано тіла загиблих українських військових. Вони перебувають обабіч залізничної колії, де, за версією авторів запису, було розстріляно екіпаж українського БТРа.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: 5 Канал Журналісти 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим