Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

РЕН ТВ і "НТВ-Плюс" змінили керівництво

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула27 березня 2015 р., 13:09
РЕН ТВ і "НТВ-Плюс" змінили керівництво

Новим генеральним директором російського телеканалу РЕН ТВ призначений Володимир Тюлін, гендиректором російської супутникової компанії "НТВ-Плюс" став Олександр Вронський. Про це повідомляє сайт каналу РЕН ТВ і видання "Журдом".

Рішення про кадрові перестановки на телеканалі РЕН ТВ було прийнято на раді директорів каналу. Ірина Варламова, яка керувала телеканалом з вересня 2013 року, залишила посаду у зв'язку з переходом на роботу в холдинг "Національна Медіа Група", в якому Володимир Тюлін з січня 2014 року обіймав посаду заступника гендиректора.

Володимир Тюлін починав кар'єру на телебаченні з посади кореспондента інформаційної програми "Події" на каналі ТВЦ. До 2007 року він працював спочатку кореспондентом, а потім спецкором інформаційної служби каналу НТВ.

У 2007 році пан Тюлін став головним редактором програми "Екстрений виклик", що виходила тоді на петербурзькому "Пятом канале". У 2009 році він зайняв посаду керівника Дирекції інформаційно-аналітичного мовлення телерадіокомпанії "Петербург-Пятый канал", а в 2011 році став головним редактором РЕН ТВ.

Новий гендиректор "НТВ-Плюс" отримав також нового першого заступника - ним став Михайло Дьомін. Обидва топ-менеджера є соратниками нового глави "Газпром-Медіа" Дмитра Чернишенка по оргкомітету "Сочі-2014".

Олександр Вронський з 2008 по 2014 роки обіймав посаду старшого віце-президента і керував напрямом технологій, телерадіомовлення, роботи преси та акредитації підготовки до Олімпіади в Сочі. Пан Дьомін відповідав за організацію роботи ЗМІ.

Дмитро Чернишенко прокоментував кадрові перестановки: "Перед "НТВ-Плюс" стоїть низка завдань щодо оптимізації структури бізнесу, розвитку спортивного контенту, розширенню ринкової частки, проникненню в нові сегменти і просуванню актуальних технологічних рішень".

Раніше ЗМІ повідомили про плани з розділення бізнесу "НТВ Плюс". Нібито холдинг розглядає варіант, при якому дві компанії будуть займатися спортивним контентом і кіновиробництвом, а третя продовжить надавати послуги супутникового телебачення.

Компанія "НТВ-Плюс" змінила гендиректора всього півроку тому. Тоді канал очолив Станіслав Родіонов з Nokia. У "Газпром-Медіа" уточнили, що він вирішив продовжити кар'єру поза межами компанії.

Кар'єра Михайла Дьоміна розвивалася не менше стрімко. У грудні 2014 року він був призначений гендиректором "Эхо Москвы", але через пару місяців власник радіостанції поставив питання про його звільнення. Як стало відомо, акціонер вирішив повернути на цю посаду Олену Павлову.

Нагадаємо, у серпні минулого року голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко оприлюднив список із прізвищ 49 російських медійників, яким Нацрада пропонує заборонити в'їзд до України. Цей список подано до Служби безпеки України. До списку було внесено прізвище екс-гендиректора РЕН ТВ Ірини Варламової

У січні у Криму перестали транслювати низку телеканалів російської телекомпанії "НТВ Плюс", що контролюється холдингом "Газпром-Медіа". Компанія SevStar повідомляє, що через побоювання "Газпром-Медіа" санкцій від Заходу російський холдинг вирішив призупинити надання послуг в Криму. У підсумку з 1 січня 2015 року було відключено низку телеканалів холдингу.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: НТВ Плюс Рен Тв 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим