Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"1+1" запускає в ефір чергове турецьке "мило"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула28 квітня 2015 р., 13:17
"1+1" запускає в ефір чергове турецьке "мило"

З 5 травня телеканал "1+1" розпочне показ турецького серіалу "Моя кохана Діла".

Епізоди серіалу телеканал показуватиме з понеділка по п'ятницю о 17:10.

"У центрі сюжету - молода вдова Діла, чий чоловік загинув у перестрілці, захищаючи рідного брата. Вона клянеться розшукати і помститися вбивці чоловіка. Але доля зіграла з нею злий жарт: Діла знайомиться з Ризою і закохується в нього, навіть не здогадуючись, що перед нею - її найлютіший ворог, якому вона присягнулася помститися. Чи зможе Діла відмовитися від помсти заради кохання?", - анонсує сюжет телесеріалу прес-служба "1+1".

Головні ролі в мелодраматичному серіалі зіграли відомі турецькі актори Хатідже Шенділь та Еркан Петеккая. Серіал "Моя улюблена Діла" створений за мотивами однойменного роману турецького письменника Неджаті Джумалі, написаного в 1977 році. Зйомки проходили в місті Ардана.

"Діла - дуже сильна жінка, і саме це в нас спільне. Їй доводиться витримати багато випробувань та іноді робити вчинки, про які вона шкодує. Але вона знаходить у собі сили вистояти й пройти через усе з високо піднятою головою. Я вклала свою душу в цей образ і, здається, багато чого навчилася у Діли, наприклад, стійкості та вміння ніколи не опускати рук, навіть у найбільш безнадійних ситуаціях", - розповідає актриса Хатідже Шенділь.

Нагадаємо, з 26 січня на каналі "1+1" у цьому ж слоті виходив турецький серіал "Сила кохання Феріхи".

Восени 2013 року телеканал "1+1" придбав права на українську адаптацію формат турецького серіалу Ezel. Серіал вийшов в ефір на каналі Show TV у 2009 році, його виробництво здійснювала компанія Ay Yapım. Права на адаптацію серіалу продала "1+1" міжнародна дистриб'юційна мережа Sparks Network. За словами її президента Ніколя Зюдерлунда, серіал для адаптації придбали також мовники з більше, ніж 45 країн.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: телеканал 1+1 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим