Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"1+1" працює над дитячим талант-шоу "Маленькі гіганти"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула23 червня 2015 р., 12:09
"1+1" працює над дитячим талант-шоу "Маленькі гіганти"

Телеканал "1+1" працює над новим дитячим талант-шоу "Маленькі гіганти" за однойменним форматом Pequeños gigantes мексиканської компанії Televisa.

До цього формат було адаптовано в Коста-Ріці, Панамі, Еквадорі, Перу, Парагваї, Уругваї, Іспанії, Чилі та Португалії.

У шоу змагаються діти віком від 4 до 12 років, які мають унікальний вокальний, хореографічний чи інший оригінальний талант. Діти розподілені на вісім команд під керівництвом восьми зіркових тренерів. "Це будуть зірки шоу-бізнесу, актори, танцюристи, телеведучі", - розповів продюсер шоу Володимир Завадюк. Також у шоу є журі з трьох зірок, які ставлять оцінки командам.

"Після проекту "Голос. Діти" всі ми зрозуміли, що в нас сформувалося особливе покоління дітей, і ми хочемо говорити про нього всій Україні, - розповів пан Завадюк. - Ми вирішили, що настав час розширити кордони і дати можливість проявитися не лише дітям, які співають, а й танцюють та володіють іншими оригінальними талантами".

Днями в Києві стартували перші кастинги національного дитячого талант-шоу. "У нашому шоу головне - талант. Ми шукаємо дітей, які володіють унікальним талантом у розмовному чи оригінальному жанрі, незвично співають чи танцюють, пародіюють, можуть безпосередньо, цікаво і швидко відповідати на питання", - розповіла психолог проекту Марина Гуменюк.

Нагадаємо, що про запуск на "1+1" нового дитячого талант-шоу за форматом компанії Televisa стало відомо на початку травня. Виробництвом проекту займатиметься "1+1 продакшн".

Варто зазначити, що телеканал СТБ теж розпочав роботу над новим талант-шоу, учасниками якого будуть діти до 16 років. Формат шоу - власна розробка каналу. Виробництвом займається творче об'єднання СТБ під керівництвом Оксани Болкун ("Х-фактор").

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТК
Теги: телеканал 1+1 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим