Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

На "Інтері" стартує одинадцятий сезон тревел-шоу "Орел і решка"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула5 серпня 2015 р., 13:47
На "Інтері" стартує одинадцятий сезон тревел-шоу "Орел і решка"

У неділю, 16 серпня, о 10:00 на телеканалі "Інтер" стартує одинадцятий сезон тревел-шоу "Орел і решка" виробництва Teen Spirit Studio.

За словами прес-служби мовника, 2015-й рік став для проекту ювілейним: шоу вже п'ять років в ефірі, тому одинадцятий сезон "Орла і решки" носитиме назву "Ювілейний. Частина 2".

Нагадаємо, 8 лютого на телеканалі "Інтер" стартувала прем'єра десятого сезону шоу "Орел і решка. Ювілейний сезон". У його випусках глядачі зустрічалися з ведучими тревел-шоу минулих сезонів, які працювали з незвичними для них партнерами.

У сезоні "Ювілейний. Частина 2" телеглядачі знову побачать всіх ведучих, які вели шоу в різних сезонах. Вони продовжать подорожувати в несподіваних тандемах.

"В одинадцятому сезоні шоу "Орел і решка" телеглядачів чекає багато нових унікальних подій. Вперше вони стануть свідками запуску космічної ракети, побачать справжнє родео. Разом з ведучими відвідають Крайню Північ, лякаюче місто Детройт і загадкову Албанію, про яку у нас майже нічого не знають. Крім того, проект "Орел і решка" покаже, як живуть люди в Заполяр'ї, як можна відпочити посеред кризи в Греції і як виглядає знаменитий Гарвардський університет зсередини", - сказала Катерина Турова, креативний продюсер шоу.

На цей раз маршрут телемандрівників проляже через Бостон, Орландо, Саванну, Йеллоустоун, Детройт, Салоніки, Тирани, Осло, Варшаву, Квебек, Антверпен, вони навіть доберуться до полярного архіпелагу Шпіцберген.

У першому випуску нового сезону шоу "Орел і Решка", який вийде 16 серпня, знімальна група відправиться до американське місто Орландо, що є світовою столицею розваг. Глядачі подорожуватимуть разом із ведучими Андрієм Бєдняковим і Настею Короткою.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: телеканал Інтер 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим