Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Інтер" підготував спецпрограмування до Дня Незалежності

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула18 серпня 2015 р., 12:42
"Інтер" підготував спецпрограмування до Дня Незалежності

24 серпня, у День Незалежності України, телеканал "Інтер" застосує спецпрограмування і запустить в ефір з 7.00 телевізійний марафон "Україна вражає".

Цього ж дня о 20.30 розпочнеться телевізійна трансляція концерту "Мрія про Україну". Ведучі - Анастасія Даугулє та Андрій Доманський.

У концерті візьмуть участь Софія Ротару, Таїсія Повалій, Ніна Матвієнко, Ірина Білик, Наталя Могилевська, Олександр Пономарьов, Віктор Павлік, Злата Огневич, Віталій Козловський, Ольга Полякова, Наталія Бучинська, Олег Винник, Alyosha , Міла Нітіч, ​​Світлана Тарабарова, Іван Березовський, Наталія Гордієнко, Ярослава, Ольга Цибульська, Сергій Гладир, групи "Авіатор", "Фрідом-джаз", Kadnay та інші виконавці.

Як повідомляє прес-служба каналу, у концерті "Мрія про Україну" звучатимуть улюблені пісні різних років у сучасному виконанні: "Червона рута", "Одна калина", "Ой, зелене жито", "Квітка-душа", "Чорнобривці", "Мій рідний край", "Як тебе не любити, Києве мій", "Я піду в далекі гори", "Дай Бог", "Ах, Одеса, перлина біля моря", "Я люблю тебе життя", "Балада про боротьбу" та інші.

До кожного виступу підготовлені оригінальні постановки, створені унікальні декорації і візуальне оформлення. Для номера Наталії Бучинської на пісню "Ой, зелене жито" фахівці каналу анімували полотна Марії Примаченко, для номера Софії Ротару на пісню "Одна калина" - картини Івана Горобчука. Для деяких постановок підготували стилізовані українські національні костюми, головні убори і прикраси.

Ведучі та учасники концерту згадють про досягнення, якими може пишатися Україна, і людей, які прославили країну у світі - талановитих діячів культури, видатних спортсменів, науковців, легендарних авіаконструкторів. В залі присутні олімпійські чемпіони, Герої соціалістичної праці СРСР та Герої України, представники трудових династій і ветерани війни.

За допомогою спеціального візуального оформлення глядачі зможуть здійснити подорож по Україні - через Карпати, Київ, Одесу та інші міста і села.

"У такий непростий для нашої країни час звичайно ж неможливо було обійти увагою події, які відбуваються зараз на сході України. Темі війни і миру було присвячено кілька номерів в концерті. Про своє рідне місто Донецьк заспівала корінна донеччанка Ольга Ракицька, вона в пісні висловила весь біль українців, життя яких поламала війна", - анонсує телеканал.

Керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна заявила: "У цей день жодна людина, що живе в Україні, не повинна відчувати себе чужою у своїй країні. І нехай зараз ми переживаємо непрості часи, важливо, щоб у цей день у всіх було відчуття свята. Одного - для всіх. Ми хочемо, щоб наш концерт дав кожному українцю можливість відчути, що разом ми можемо зберегти створене попередніми поколіннями і втілити в майбутнє мрії кожного. Створити країну, про яку мріємо".

Нагадаємо, медіатаблоїд "Дуся" раніше повідомив, що "Інтер" готує до Дня Незалежності концерт, в якому виступить Таїсія Повалій, яка після Майдану втекла до Москви, будуть використані елементи "георгієвської стрічки" і звучатиме улюблена пісня колишнього президента Віктора Януковича.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТК
Теги: телеканал Інтер 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим