Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Новий сезон тревел-шоу "Світ навиворіт" стартує на каналі "1+1" 1 вересня

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула28 серпня 2015 р., 09:49
Новий сезон тревел-шоу "Світ навиворіт" стартує на каналі "1+1" 1 вересня

Новий сезон тревел-шоу "Світ навиворіт" стартує на каналі "1+1" 1 вересня о 22:00. Цього разу популярний телеведучий вирушить до найвисокогорнішої країни світу – Болівії.

"Це країна магії та чаклунства. Люди, як правило, ходять не до лікарів, а до шаманів, та проводять страшні ритуали. У кожному місті є чаклунський ринок, де продають сушених жаб, змій, птахів та інші жахи. Чаклун є навіть у болівійського президента, з яким ми теж поспілкуємося, і він повністю змінить хід експедиції, зробивши пророкування.

Окрім того, ми побуваємо на озері Тітікака, побачимо неземні пейзажі Місячної долини і проведемо кілька днів у найкрасивішому місці на Планеті - солончаку Уюні. Політаємо над Амазонкою, будемо рятувати диких тварин від браконьєрів та полювати на крокодилів і піраній, пройдемо слідами Че Гевари і встановимо український прапор на легендарній вершині Уайна-Потосі на висоті 6088 метрів", - розповідає Дмитро.

Найнебезпечнішим моментом експедиції був проїзд Дорогою смерті. Групі довелося подолати власні страхи, ступивши на найнебезпечнішу, без перебільшення, дорогу у світі. Щорічно там гине кілька сотень людей. За дев'ять днів знімальна група проїхала по цьому регіону майже тисячу кілометрів. Найчастіше колесо автомобіля знаходилось у 5-10 сантиметрах від півкілометрового обриву.

"Ми раді зустрічі з більшою кількістю глядачів у новий час – увечері вівторка, а також можливості поділитися унікальними кадрами нового сезону програми. "Світ навиворіт" допоможе українцям ненадовго відключитися від буденних проблем, відпочити, відчути красу незнаних куточків Планети та віртуально перенестися до іншої країни, іншого способу життя. А можливо й почати цінувати те, що в нас є, той комфорт та цивілізаційні надбання, які ми маємо в Україні", - розповідає Дмитро Комаров.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Дмитро Комаров 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим