Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"1+1" продовжить ходити по судах через проект Фреймут

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула10 листопада 2015 р., 15:37
"1+1" продовжить ходити по судах через проект Фреймут

Телеканал "1+1" не згоден з постановою Вищого господарського суду України про скасування постанови Київського апеляційного господарського суду, яке було прийнято сьогодні, 10 листопада, у справі про проект "Інспектор Фреймут". Про це повідомляє прес-служба мовника.

Представники телеканалу "1+1" обурені таким рішенням Вищого господарського суду України і мають намір оскаржити його.

Телеканал "1+1" впевнений, що ТОВ "Новий канал" у цьому судовому процесі має намір присвоїти собі формат телепроекту, що неможливо, згідно законодавству України, а також намагається залишити за собою ексклюзивне право проведення перевірок як таких, хоча наслідує за проектом "Інспектор Фреймут" нові види і місця інспекцій. Телеканал "1+1" вважає, що таке судове рішення буде істотно перешкоджати розвитку вільних форматів на українському телеринку.

"Ми вважаємо, що висновки Вищого господарського суду України необ'єктивні, і будемо шукати підстави для оскарження даної постанови", - коментує адвокат і представник ТОВ "Телерадіокомпанія" Студія 1+1" Лариса Варічева.

Нагадаємо, прем'єра третього сезону проекту "Інспектор Фреймут" відбудеться сьогодні, 10 листопада, о 22:00 на телеканалі "1+1". Перший випуск нового сезону буде присвячений українським пологовим будинкам, куди Ольга Фреймут разом з командою вирушила з інспекцією на численні прохання телеглядачів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Оля Фреймут телеканал 1+1 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим