Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"2+2" розпочав зйомки гостросюжетного серіалу "Водили"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула11 листопада 2015 р., 12:20
"2+2" розпочав зйомки гостросюжетного серіалу "Водили"

Телеканал "2+2" розпочав зйомки гостросюжетного серіалу "Водили", в основі якого реальні історії тих, чиє життя пов'язане з автомобілями і дорогою.

Кожна серія "Водил" - це окрема історія зі своїми головними героями, якими стали ті, кого ми щодня зустрічаємо на дорогах міста: поліцейський, водій невідкладної допомоги, таксист, викрадач, водій весільного автомобіля, водій маршрутки, далекобійник, експедитор, інструктор з водіння та багато інших. Їхнє життя - дорога, на якій невідомо, що станеться за поворотом.

"Усі "автомобільні" історії, про які ми розповімо в серіалі приголомшливі, мають несподівану розв'язку, тому глядачеві вони можуть здатися неймовірними. Але саме в цьому й полягає особливість "Водил" - за основу взяті події, що відбулись в реальному житті, яке, як відомо, "крутіше" будь яких вигадок, - каже Оксана Янко-Коваленко. - Кожна наша історія - це ще й певний урок для глядача. Звичайно, занадто моралізувати ми не будемо, але після кожної серії, глядач зробить свій висновок про те, що в дорозі дійсно важливо".

Над створенням серіалу "Водили" працюють три знімальні групи.

Режисери картини: Галина Кувівчак-Сахно, Олександр Тименко, Віра Яковенко.

Продюсери: Ахтем Сейтаблаєв, Оксана Янко-Коваленко, Вадим Шешич.

Креативний продюсер: Андрій Дончик.

Оператор-постановник: Анатолій Сахно.

Хронометраж серії 50 хвилин. Кількість епізодів: 24.

Прем'єра серіалу "Водили" запланована на 2016 рік.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Телеканал 2+2 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим