Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"1+1" готує фільм до річниці Чорнобильської трагедії

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула11 лютого 2016 р., 19:07
"1+1" готує фільм до річниці Чорнобильської трагедії

Телеканал "1+1" розпочав роботу над документальним фільмом, присвяченим 30-й річниці Чорнобильської трагедії.

Над фільмом працює команда Управління журналістських проектів телеканалу "1+1". Автор проекту - ведуча та журналіст Світлана Усенко, до переліку робіт якої належать такі документальні стрічки як "Таємниці генія Шевченко" та "Секрети Бандери".

Фільм включатиме документальні зйомки, а також художню реконструкцію подій, і розповідає історії безпосередніх учасників трагедії та їх близьких. Зйомки стрічки розпочалися у Чорнобильській зоні та місті Прип'ять, де знімальна група спілкується з місцевими мешканцями та збирає матеріали, що ляжуть в основу кінокартини.

"Цим фільмом ми хочемо не лише вшанувати пам'ять загиблих внаслідок Чорнобильської трагедії, а й показати те, що довгі роки було сховано від очей суспільства. Ми розкажемо правду та покажемо ту сторону подій, про яку не прийнято говорити", - сказала автор стрічки Світлана Усенко.

У якості саундтреку до фільму будуть використані композиції українського гурту Onuka, що увійшли до міні-альбому Vidlik, темою якого є Чорнобильська катастрофа. Презентація міні-альбому відбулась 8 лютого.

Прем'єра документального фільму відбудеться 26 квітня на телеканалі "1+1".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: телеканал 1+1 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим