Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Приберіть цю х*ню". Нацрада займеться шеф-редактором "Інтера", яка ненавидить Небесну сотню

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула23 лютого 2016 р., 17:01
"Приберіть цю х*ню". Нацрада займеться шеф-редактором "Інтера", яка ненавидить Небесну сотню

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення винесе питання про призначення позапланової перевірки телеканалу "Інтер", де також буде розглянуто питання щодо сюжету про Небесну сотню, на засідання в четвер.

Про це повідомив у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" глава регулятора Юрій Артеменко.

За його словами, раніше на засідання вже було винесено питання про призначення перевірки телеканалу у зв'язку з трансляцією фільму, у якого є ознаки порушення українського законодавства.

"Я попросив, щоб ми додали до проекту цього рішення і питання щодо сюжету (про Небесну сотню – ред.)", – повідомив Артеменко.

Як відомо, під час сюжету "Інтера" про вшанування пам'яті Небесної сотні в ефірі пролунав закадровий голос шеф-редактора каналу, громадянки РФ, Марії Столярової, яка зажадала від редакторів "прибрати цю х*ню".

Після цього журналісти поцікавилися особистістю Столярової і з'ясували, що вона в 2014 році їздила до донецьких бойовиків, зокрема – до батальйону Олександра Ходаковського "Восток", яких назвала своїми "улюбленими чоловіками".

Також вона називала активістів "бандами орків", закликала ввести в Україну війська, робила пропагандистські сюжети для російського телебачення і стверджувала, що Крим завжди був Росією.

Влітку 2014 року вона приїхала в Київ і влаштувалася шеф-редактором "Інтера".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Нацрада телеканал Інтер 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим