Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Білоруські митники роздягнули знімальну групу "1+1"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула18 квітня 2016 р., 11:47
Білоруські митники роздягнули знімальну групу "1+1"

На кордоні з Україною знімальну групу телеканалу "1+1" кілька годин обшукували білоруські митники, змусили роздягтися, обшукали особисті речі та відмовили в дзвінку в МЗС.

Про це пише "Белорусский партизан" з посиланням на повідомлення одного з журналістів - Євгена Плінського.

За його словами, під час затримання на пропускному пункті "Нова Гута" митники вимагали "добровільно віддати знятий матеріал, при цьому відмовивши в можливості зателефонувати навіть в МЗС Білорусі".

Плінський зазначив, що тема поїздки журналістів "була досить нейтральною - річниця Чорнобильської трагедії".

"В кінці обшуку з'явився головний інспектор Ісаков А.А. і попросив передати йому картки із записами з наших відеокамер, для "ознайомлення" з їх вмістом. Я відмовив, заявивши, що ми акредитовані МЗС РБ журналісти і зажадав дати можливість їм зателефонувати. Мені порекомендували не робити цього, тому що дзвінки по телефону в режимній зоні заборонені, і можуть завершитися адміністративним протоколом або затриманням", - зазначив Плінський.

За його словами, митники отримали дозвіл від заступника начальника Гомельської митниці Луковича І.І. провести повний особистий огляд Є.Плінского та В.Плєшакова.

"Через деякий час нас відпустили, видавши на руки акти, що підтверджують проведення цих процедур", - зазначив він.

 

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: УП
Теги: Білорусь телеканал 1+1 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим