Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Три міста боротимуться за право прийняти "Євробачення-2017"

Розмір тексту:   Розділ: Ексклюзив Опублікував: Володимир Мула22 липня 2016 р., 19:00
Три міста боротимуться за право прийняти "Євробачення-2017"

Київ, Дніпро й Одеса стали містами-фіналістами відбору господаря "Євробачення-2017".

Таке рішення було ухвалене на засіданні Організаційного комітету з підготовки і проведення міжнародного пісенного конкурсу в Україні 22 липня.

Раніше учасники відбору міста-господаря "Євробачення-2017" публічно презентували свої заявки у прямому ефірі "Битви міст" на UΛ:Перший.

"Хвиля Євробачення має великий резонанс, і я гордий з того, що буквально днями завдяки Національній телекомпанії України було проведено таку битву міст, де кожне з міст не тільки презентувало себе, а й мало можливість включень з кожної площі того міста. Ми бачили, наскільки люди зацікавлені, наскільки добрі презентації, наскільки сміливі керівники й очільники кожного з міст. І вони усвідомлюють, що крім відповідальності, людського, фінансового ресурсу, який потрібно витрачати, ще можна й отримати великий зиск та ще раз показати, наскільки кожне їхнє місто є особливим. Як я вже казав під час ефіру, я жалкую, що тільки шість міст подали заявки, бо так би ми побачили в кращому світлі практично всю Україну", – сказав на початку засідання Оргкомітету міністр культури України Євген Нищук.

Місто, яке прийматиме "Євробачення-2017", оголосять наприкінці місяця. На даний момент НТКУ очікує прибуття до України представників Європейської мовної спілки, щоб разом провести детальну інспекцію міст-претендентів на головну пісенну першість Європи.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Євробачення-2017 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим