Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

У "Розсміши коміка" буде новий ведучий

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула9 вересня 2016 р., 15:15
У "Розсміши коміка" буде новий ведучий

17 вересня в 18:30 на телеканалі "1+1" стартує новий сезон гумористичного шоу "Розсміши коміка", згідно з правилами якого кожен учасник може заробити до 50 000 гривень за допомогою гумору.

Цієї осені на глядачів чекає ще більше нових жартів і скетчів, нових учасників і новий ведучий. Тепер присуджувати грошові призи і відстоювати інтереси учасників буде Ігор Ласточкін.

Ігор добре відомий глядачам за проектом "Ліга сміху", в якому він наймолодший член журі. Крім цього, він - капітан успішної команди "Збірна Дніпра", а також актор скетч-шоу "Країна У" (телеканал "ТЕТ").

За словами прес-служби мовника, у новому сезоні "Розсміши коміка" очікується багато нових талановитих стендаперів. Вік представників цього жанру різноманітний - наймолодшій учасниці виповнилося всього 17 років. Також яскраво представить вікову категорію 60-річна бабуся-стендапер, яка підкорила всіх: коміків, ведучого, глядачів і знімальну групу проекту.

"Розсміши коміка" - гумористичне шоу, в якому будь-яка людина, яка розсмішить Володимира Зеленського або Євгена Кошового має можливість виграти гроші. Виступи учасників проходять в п'ять етапів по 60 секунд. Якщо після проходження будь-якого з них претенденту вдається викликати заповітну посмішку, він має право відмовитися від подальшої боротьби і забрати свій поточний виграш в одну, п'ять, десять або двадцять тисяч гривень. Ті ж, хто змагаються до кінця, отримують можливість заробити п'ятдесят тисяч. Але, якщо залишають юмористів байдужими, йдуть з шоу ні з чим.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим