Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Зеленський продав формат серіалу "Слуга народу" американцям

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула20 вересня 2016 р., 14:24
Зеленський продав формат серіалу "Слуга народу" американцям

Студія "Квартал 95" і американська компанія-мейджер FOX Studios досягли домовленостей про продаж опціону на формат українського серіалу "Слуга народу" США.

Протягом найближчого року продюсувати і виробляти серіал за форматом "Кварталу 95" в США буде компанія Imagine.

Контракт з FOX Studios укладає компанія Eccho Rights, багаторічний партнер і міжнародний дистриб'ютор проектів Студії "Квартал 95".

На думку європейських медіаекспертів, це безпрецедентний випадок, коли вітчизняний формат серіалу, придуманий і реалізований в Україні, йде на експорт в США.

Зазначимо, що політична комедія "Слуга народу" стала найбільш рейтинговим серіалом українського телебачення восени 2015-го року, ставши абсолютним лідером телеперегляду на каналі "1+1" за всіма аудиторіями, в тому числі, за комерційною аудиторією 18-54.

В Україні "Слугу народу" переглянуло понад 20 мільйонів телеглядачів. Серіал був показаний на ТБ в інших країнах (Естонія, Молдова, Казахстан), отримав кілька нагород на міжнародних фестивалях медіаконтенту (США, Німеччина, Південна Корея) і куплений для показу низкою великих онлайн-платформ. Кількість його переглядів на офіційному Youtube-каналі "Кварталу 95" на сьогоднішній день становить близько 98 мільйонів.

В серпні 2016-го року в Україні стартували зйомки продовження "Слуги народу" - повнометражного фільму і другого сезону популярного серіалу.

"Ми пишаємося тим, що наш формат зацікавив найбільшу американську студію-мейджера FOX Studios. Мені здається, це важливо не тільки для української медіа-індустрії, але для України: продукт придуманий і реалізований тут перетнув океан і буде реалізований у США, в країні, яка десятки років визначає тренди і експортує своє кіно і серіали по всьому світу. Історія звичайного чесної людини, яка раптом стає Президентом і починає боротьбу з корупцією на всіх рівнях, універсальна, близька і зрозуміла глядачам різних країн, тому що у всьому світі люди хочуть бачити у владі порядних політиків" - зазначає Володимир Зеленський, художній керівник студії "Квартал 95".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим