Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Фірташ не збирається продавати канал "Інтер"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула12 жовтня 2016 р., 14:59
Фірташ не збирається продавати канал "Інтер"

Український олігарх Дмитро Фірташ заявляє, що не збирається продавати канал "Інтер", не втручається в його редакційну політику і не спілкується з президентом Петром Порошенком.

Про це Фірташ розповів в інтерв'ю "РБК-Україна".

На питання, чи надходили пропозиції про продаж "Інтера", Фірташ сказав:

"Мені таких пропозицій не надходило. Я особисто ні з ким не розмовляв на тему продажу каналу. Планів продавати "Інтер" у мене немає. Якогось тиску на мене, щоб я продав свою частку, я не відчуваю".

Він заперечує, що новини, які виходять на каналі "Інтер" - проросійські.

"Якщо говорити про редакційну політику, то немає на каналі ніяких проросійських новин, це українські новини. Просто є люди, які не хочуть чути те, про що розповідають новини на "Інтері". Вони не хочуть відповідати за ті вчинки, які здійснюють, за ту політику, яку вони ведуть. А вони, по суті, ведуть політику, яка веде їх і країну до краху. Ось що відбувається", - сказав Фірташ.

При цьому на питання про росіянку Марії Столярову, яку видворили з країни за антиукраїнську позицію, Фірташ заявив:

"Я не займаюся оперативним управлінням телеканалу. Я не втручаюся в редакційну політику ні каналу, ні новин"

При цьому він вважає, що події з каналом - це залякування з боку міністра внутрішніх справ Авакова.

"Те, що сталося, я розцінюю як залякування. За цим залякуванням стоїть конкретна політична партія. Відомі всі прізвища, хто за цим стояв, починаючи від Авакова й закінчуючи всіма іншими з "Народного фронту", - сказав Фірташ.

На питання про те, що з телевізійної версії концерту на День Незалежності були вирізані цілі шматки в тому числі і слова "Слава Україні", сказані співаком Олександром Пономарьовим, Фірташ сказав:

"Йде технічний процес, йде верстка програми. Режисери ріжуть не тільки це, і ріжуть багато. У концерті була закладена ідеологія, яка сьогодні потрібна країні: досить вже розколювати, досить принижувати самих себе".

"Ми намагалися через концерт показати, що українці - це сильний народ, який повинен мати свою позицію і жити незалежно від бажань когось ззовні. Те, що я скажу "Слава Україні!", не означає, що я люблю країну більше за інших", - сказав він.

Говорячи про свою підтримку Порошенка в 2014 році, Фірташ заявив, що він просто хотів, щоб швидше пройшли вибори:

"Я не йому надав підтримку, тут є дуже велика помилка. Я вже двадцять разів про це говорив! Я просто хотів, щоб перестали спекулювати на темі, що у нас немає законної влади, немає законного парламенту і президента. І моя головна задача тоді складалася в тому, щоб швидше пройшли вибори і з'явився президент. Ось що для мене було важливо, а не те, щоб виграв Порошенко".

Він завив, що з 2014 року не спілкувався з Порошенком.

Також, за словами Фірташа, він сподівається повернутися в Україну в разі позитивного рішення суду в Австрії.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: УП
Теги: телеканал Інтер Дмитро Фірташ 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим