Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Концерн РРТ просить владу взятися за інформаційну безпеку України

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула23 квітня 2014 р., 15:28
Концерн РРТ просить владу взятися за інформаційну безпеку України

Концерн радіомовлення радіозв’язку та телебачення надіслав відкритого листа з приводу забезпечення охорони і оборони об’єктів критичної інфраструктури Концерну на адресу Ради національної безпеки і оборони України, Адміністрації Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Служба безпеки України.

Звернення:

В цей непростий для нашої держави час керівництво, весь колектив Концерну радіомовлення радіозв’язку та телебачення, фахова та небайдужа громадськість робить все можливе для забезпечення інформаційної безпеки в Україні. Російська Федерація вже веде інформаційну війну з українським народом, розповсюджуючи брехливу та викривлену інформацію про події що відбуваються в Харківській, Донецькій, Луганській областях. І в цій війні об’єкти Концерну РРТ, які забезпечують трансляцію телевізійних каналів та радіопрограм, є тією єдиною зброєю, яка дозволяє зупинити злочинну пропаганду російської агресії проти України.

Десятиліттями створювалася унікальна і єдина мережа трансляції телерадіомовлення Концерну РРТ. Це сукупність об’єктів, які розміщені в кожному обласному, в кожному районному центрі. Саме Концерн РРТ дає телебачення в села та мегаполіси України. Поки що в руках держави знаходиться гарантія громадян на доступ до інформації. Тому російські диверсанти захоплюють об’єкт за об’єктом, телевежу за телевежею.

Коли ворог з автоматом, то зрозуміло де він і хто він. Гірше, коли той, що поруч робить все, щоб віддати цей ключ, це вікно до інформації в приватні комерційні руки з Кремлівським акцентом, використовуючи час змін привласнити державне підприємство.

Ці наміри стали відомі, коли Концерн заявив про готовність розвивати цифрове телебачення на заміну аналогового мовлення. Це звичайно не входило у плани ТОВ "Зеонбуд", що через 1 рік планує взяти під свій контроль все телебачення України. Наступний крок банкрутство Концерну РРТ та передача державних об’єктів у власність ТОВ "Зеонбуд". І після цього може початися ера іншого телебачення, червона кнопка від якого буде знаходитись в офшорній зоні, де й зареєстроване ТОВ "Зеонбуд". Нам відомо, що ця компанія обіцяє великі хабарі можновладцям, які готові захищати її інтереси. 

Всі наші сили направлені на забезпечення охорони і оборони об’єктів критичної інфраструктури Концерну РРТ, які є ключовими у забезпеченні інформаційної безпеки. Здійснюються заходи по поверненню під державний контроль цифрового мовлення, яке зараз контролює приватна структура ТОВ "Зеонбуд". Ця приватна структура вимикає ключові українські канали з ефіру під час трансляції рейтингових аналітичних програм, що стосуються важливих подій в нашій державі і замінює їх на музичні канали, зокрема в Київській та південно-східних областях.

Сьогодні є всі підстави стверджувати, що нове керівництво Держспецзв’язку має намір своїми діями підірвати інформаційну безпеку в Україні, сприяє загарбницьким діям Російської Федерації, ставить під загрозу проведення виборів Президента України адже:

  • саботує звернення Концерну РРТ про забезпечення охорони і оборони об’єктів критичної інфраструктури силами внутрішніх військ, в результаті ці об’єкти захоплюються російськими військовими;
  • втручається в господарську діяльність Концерну РРТ та безпідставно призначає перевірку фінансово-господарської діяльності Концерну РРТ, що відволікає ключових співробітників від виконання своїх обов’язків й гальмує всю роботу установи;
  • намагається відсторонити від обов’язків генерального директора Концерну РРТ Захаренка К.В. й таким чином внести збій в налагоджену роботу Концерну РРТ, деморалізувати колектив організації, зупинити виконання Державної програми впровадження цифрового телерадіомовлення в Україні, яка затверджена Постановою КМУ від 26.11.2008 р. №1085, де визначено, що саме Концерн РРТ має бути провайдером програмної послуги цифрового мовлення;
  • просуває на посаду генерального директора власну людину, який готовий слухняно виконувати злочинні накази, саботувати державні інтереси в сфері інформаційної безпеки.

Тому стає зрозумілим, що матеріал розміщений на сайті ОРД стосовно зв'язків пана Звєрєва та пана Сівковича з Російськими спецслужбами не далекий від істини.

В цій ситуації ми не можемо бути байдужими і просимо зупинити свавілля посадових осіб Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, зокрема Звєрєва В.П., які здають інтереси нашої держави та зраджують народ України.  

Обєднана профспілкова організація Концерну РРТ"

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Кррт 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим