Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Найєм на ефірі в Куликова: Ляшко - проект Львочкіна

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула19 серпня 2014 р., 21:26
Найєм на ефірі в Куликова: Ляшко - проект Львочкіна

Журналіст інтернет-проекту "Громадське TБ" Мустафа Найєм висловив думку, що народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко знаходиться під особистою протекцією екс-голови Адміністрації президента часів Віктора Януковича Сергія Льовочкіна.

Про це журналіст заявив вчора, під час ефіру програми "Свобода слова" на ICTV, яку веде Андрій Куликов.

Мустафа Найєм зробив свою заяву після повідомлення Олега Ляшка про те, що всі обвинувачення на його адресу пов'язані із майбутніми парламентськими виборами. "Вони (опоненти Олега Ляшка - Авт.) хочуть, щоб я взяв до списків Радикальної партії представників олігархів, тому й називають мене "проектом Льовочкіна". В своєму матеріалі Мустафа в черговий раз пише, що я проект Льовочкіна. Наведіть хоч один факт на доказ цього. ... У списках Радикальної партії не буде жодного олігарха, жодного сина міністра чи чиновника", - заявив нардеп у своїй промові. Крім того Олег Ляшко повторив вже відомі звинувачення на адресу очільника Дніпропетровщини Ігоря Коломойського.

У відповідь на це журналіст "Громадське TБ" назвав Олега Ляшка "проектом Льовочкіна". "Громадськість обрала вас народним депутатом. Але багато людей в нашій політиці тримають вас за бидло. Те, що зараз відбувається на ваших очах (жителів України - Авт.) - це олігархічний конфлікт. Я знаю, що ця людина - проект Льовочкіна, знаю, де готується його реклама та хто є його спонсором", - сказав Мустафа Найєм.

Журналіст також заявив, що під час перебування в зоні АТО "не зустрічав жодної людини, яка б бачила батальйони Олега Ляшка". Після цього Мустафа Найєм залишив студію "Свободи слова".

Після того, як журналіст пішов, лідер Радикальної партії назвав ці заяви Мустафи Найєма безпідставними та такими, що не містять фактичних підтверджень.

Пізніше на своїй сторінці в Facebook Мустафа Найєм написав, що шкодує про рішення піти зі студії. "У мене є алібі. Андрій Куликов и всі команда програми знали, що я прийшов лише на блок, присвячений Правому сектору, і мені потрібно було піти раніше. Я б так і зробив, якби не фарс Олега Ляшка, який чомусь вирішив згадати моє ім'я в своєму виступі", - написав журналіст "Громадського ТБ".

Нагадаємо, ефір програми "Свобода слова" на ICTV 18 серпня був присвячений обговоренню загрози зовнішнього вторгнення на територію України, відсутності відповіді на заклики України про допомогу з боку ЄС та НАТО та загострення конфліктів між вітчизняними політиками.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: Ляшко Найєм телеканал ICTV 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим