Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Кароль знову судитиме шоу "Голос. Діти"

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула15 жовтня 2014 р., 00:41
Кароль знову судитиме шоу "Голос. Діти"

Тіна Кароль стане зірковим наставником другого сезону вокального проекту "Голос. Діти" на "1+1".

Про це повідомляє прес-служба "Плюсів".

"Я дуже пишаюся, що маю можливість бути зірковим тренером у проекті "Голос. Діти". Мені хочеться надихнути молодих виконавців і допомогти ще більше повірити у свої сили. Переконана, що діти - це та чистота, той ковток надії на мирне майбутнє, якого зараз усім так не вистачає" - розповіла Тіна Кароль.

Співачка зізналася, що у новому сезоні планує застосувати особливий підхід до вибору репертуару для вокалістів своєї команди:

"Цього сезону ми з дітками будемо обирати теми для кожної програми, а також не забудемо про дитячі пісні. Дуже важливо, щоб репертуар підходив маленьким артистам. Хочеться допомогти кожному знайти свою індивідуальність, свій стиль. Я мрію знайти учасників не просто з сильним голосом, але і тих, які вже бачать творчість сенсом свого життя".

Нагадаємо, що шоу "Голос. Діти" - це адаптація голландського формату компанії Talpa "The Voice Kids". За правилами проекту, з маленькими учасниками працюють три зіркові наставники. Тренери формують свої команди під час сліпих прослухувань: вони сидять спиною до сцени та обирають учасників, орієнтуючись лише на вокальні дані.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Тіна Кароль Голос. Діти 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим