Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Сьогодні у ток-шоу "Право на владу" з'явиться "молода кров" нового парламенту

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула30 жовтня 2014 р., 15:35
Сьогодні у ток-шоу "Право на владу" з'явиться "молода кров" нового парламенту

Сьогодні, 30 жовтня, у прямому ефірі "1+1" о 22:30 глядачі побачать новий випуск політичного ток-шоу "Право на владу".

Його учасниками стануть кандидат у народні депутати від партії "Блок Петра Порошенка" (№18) Світлана Заліщук, кандидат у народні депутати від партії ВО "Батьківщина" (№3) Ігор Луценко, кандидат у народні депутати від партії "Народний фронт" (№2) Тетяна Чорновол, кандидат у народні депутати від партії "Об'єднання "Самопоміч" (№13) Єгор Соболєв.

Теми програми – "Коаліціада – боротьба за право рятувати країну?" та "Депутатський мінімум – як прожити на зарплату?"

Перед глядачами, експертами, опонентами та журналістами вони будуть відповідати на незручні запитання, аби довести, що дійсно мають право на владу.

Нагадаємо, учасниками кожного випуску "Права на владу" є четверо політиків. За правилами проекту, вони не знають, хто є ведучим ток-шоу, і чують лише його неупереджений голос за кадром. Таким чином вони не мають змоги впливати на ведучого.

Політик отримає "право на владу" лише за умови, що буде переконливим для опонентів, експертів і глядачів та пройде журналістську перевірку на правдивість.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: телеканал 1+1 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим