Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

У Києві напали на ведучого Андрія Джеджулу

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула21 листопада 2014 р., 10:56
У Києві напали на ведучого Андрія Джеджулу

У Києві минулої ночі із молотком, ножем та арматурою невідомі напали на популярного ведучого Андрія Джеджулу. Про це на його сторінці у Facebook повідомляє подруга шоумена Інна Крамаренко.

"Вичікували під будинком нас! Я йшла попереду метрах у 10 від Андрія. Вони накинулися на нього з ножем, молотком ... їх було троє! Коли я підбігла до них, щоб хоч якось зупинити цей жах, вони мене відштовхнули і втекли! Ми Андрія заносили в "швидку"! Зараз в операційній, зашивають ", - розповіла вона.

Через кілька годин після нападу вже з лікарні сам Джеджула у Facebook повідомив, що внаслідок нападу він отримав перелом руки, проникаючі поранення та інші ушкодження, а також наголосив, що напад був спланованим і далеко не випадковим.

"Підсумок! Обличчя 16 швів, палець - 2, 4 проникаючі поранення коліна, 5 швів, багато ударів і перелом руки зі зміщенням, вранці операція на руку, 2 зуба відновлюють, пишу одним пальцем соррі! Спасибі моїй Інні, встигла люто закричати і навіть наприкінці кинулася на них! На крик прибігли люди і відмінно, що був у свідомості, міг захищати життєвоважливі, це врятувало! У двох словах - мене чекали і це не випадковість! Ніхто не планував мене грабувати, походу життя відняти хотіли! В арсеналі був молоток, ніж, заточка або арматура", - розповів подробиці нападу постраждалий ведучий.

За словами Джеджули, це ніяк інакше, як справа рук колишньої дружини Санти Дімопулос. Андрій впевнений, що саме Санта його "замовила".

Ведучий зауважив, що вже неодноразово отримував погрози від Дімопулос.

"У нас зараз черговий виток неприємних стосунків з Сантою Дімопулос. У нас вже давно триває конфлікт через сина. Я забрав його якось самостійно з дитячого садка, бо вона десь їздила. Їй це не сподобалося. Я також навідріз відмовився спільно святкувати день народження дитини", - прокоментував ведучий.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТСН
Теги: Джеджула 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

матеріали по темі:

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим