Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Актор із "Інтернів" зізнався, що є геєм

Розмір тексту:   Розділ: Кіно Опублікував: Володимир Мула11 лютого 2015 р., 16:12
Актор із "Інтернів" зізнався, що є геєм

Актор Одін Байрон, який став популярним завдяки ролі Філа Річардса в серіалі "Інтерни", зізнався, що він гей, повідомляє видання Vulture.

"Я ніколи не брехав про свою сексуальну орієнтацію", - сказав Байрон. Але, за словами "інтерна", він ледь не припинив роботу в серіалі через висловлювання свого колеги Івана Охлобистіна. Скандальний актор заявив про бажання спалювати геїв в печах, що "стало для Одіна ударом під дих".

Байрон навіть хотів заявити керівництву телеканалу, що припинить роботу, якщо його партнером по серіалу залишиться Охлобистін, проте потім передумав.

Він також розповів, що за час роботи в Москві близько року зустрічався з кінорежисером з Казахстану, з яким пізніше розійшовся.

Нагадаємо, що Одін Байрон родом з Америки, у 2003 році приїхав у Росію за програмою обміну студентами. У 2013 році актор отримав російське громадянство.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: korrespondent.net
Теги: серіал Інтерни 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим