Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Тренери "Голосу країни" сформували команди

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула16 квітня 2015 р., 11:06
Тренери "Голосу країни" сформували команди

У Великодній вечір в ефірі каналу "1+1" відбувся останній раунд вибору "наосліп".

Зіркові тренери "Голосу країни" завершили відбір голосів у свої команди. Першим своїх 14 учасників відібрав Потап, за ним Тіна Кароль, Олександр Пономарьов і останнім, вже традиційно, свою команду сформував Святослав Вакарчук.

У Потапа і Тіни Кароль кількість дівчат і хлопців майже однаково рівна. Ультрамодна команда Потапа майоріє різножанровими виконавцями: "Я буду дуже старатися, щоб не підвести учасників з моєї команди. У нас будуть нові аранжування, найсвіжіші та нові пісні – все тільки фреш!" - обіцяє зірковий тренер.

Команда Тіни Кароль – це зріз суспільства, що відображає розмаїття талантів нашої країни. В команді співачки представлені майже всі регіони України: "У мене абсолютно народна команда, це люди, які починають нове життя на "Голосі країни". Я зі своєю командою готова йти вперед, боротися, навчати їх і справді перемагати!" - розповіла Тіна Кароль, яка не так давно здобула перемогу як тренер у проекті "Голос країни. Діти".

У команді головного холостяка "Голосу країни" Олександра Пономарьова переважає прекрасна стать, у тренера в команді 9 красунь і 5 хлопців: "Усіх, кого хотів – я взяв у свою команду. Як Бог склав – так і є!" - зізнався зірковий тренер і натякнув, що жодних секретів у нього немає, важливою є робота над собою і талант, який є у всіх його підопічних.

У "драйвовій" рок-н-рольній команді Вакарчука зібралися здебільшого хлопці – їх 11, і всього 3 дівчини: "Я вважаю, що всі, хто потрапив до моєї команди, гідні стати "Голосом країни". Ні за кого з них мені не буде соромно, а ще я вважаю, що це їх прямий обов'язок пройти якомога далі до фіналу", - зазначив Святослав.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: проект Голос країни 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим