Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Режисер "Останнього москаля" розповів про кров на знімальному майданчику

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула18 квітня 2016 р., 11:44
Режисер "Останнього москаля" розповів про кров на знімальному майданчику

На прем'єру продовження "Останнього москаля" його режисер, Семен Горов, прийшов на милицях. Чоловік грав в теніс та в результаті цього потягнув м'яз, але така прикрість не завадила режисеру бути присутнім на першому показі свого "дітища".

Горов шокував травматичними подробицями знімання серіалу.

"Коли ми знімали один епізод в "Останньому москалі", наш каскадер дуже розбився. По сюжету, один з гуцулів з велосипеду падає у річку. Там камені, і він розбився. Потім каскадер підійшов до мене і запитав: "Ну як там?". А я от дивлюсь дубль і не дуже. Розумієте, не дуже. І я не знав, що йому сказати, і так на нього глянув. Але він – професіонал, і з кров'ю на голові каже: "Ще раз?". І я відповів, що потрібно ще раз", - зауважив вимогливий режисер.

Семен також прокоментував політичні моменти у новому сезоні "Останнього москаля".

"Ми, як і усі громадяни України, перебуваємо у вирі подій, нас це все бентежить. Ми вважаємо, що над цим люди повинні сміятися. Це – нормально, здоровий гумор та сатира", - наголосив він про присутність у стрічці грузинських реформаторів та інших подій, в яких можна побачити паралель із українськими реаліями. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТСН
Теги: Семен Горов 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим